Calivita

Misiunea CaliVita International este sa familiarizeze oamenii cu importanta si beneficiile unui stil de viata sanatos si sa ofere solutii personalizate pentru nevoile lor de suplimente nutritive.

25 de ani de progres

Cea mai inalta calitate a fost intotdeauna o prioritate maxima pentru productia noastra si produsele noastre, iar astazi angajamentul nostru pentru calitate este mai puternic ca niciodata. O abordare fara compromisuri in ceea ce priveste calitatea si preturile rezonabile au fost intotdeauna centrale in filozofia noastra. Mai multe despre CaliVita International.

Pe parcursul dezvoltarii produselor, acordam o atentie deosebita si ne straduim sa folosim materiale organice, datorita absorbtiei mai bune a acestora. Produsele noastre sunt formulate pentru a exercita un efect sinergic (imbunatatirea reciproca in interiorul corpului.

O serie dintre vitaminele si multivitaminele noastre aplica ceea ce numim tehnologie cu eliberare intarziata, prin faptul ca aceste produse ofera organismului o atingere continua a vitaminelor si mineralelor corecte. Gama noastra de produse contine suplimente dietetice lichide, care sunt usor si convenabile pentru cei pentru care tabletele sau capsulele nu sunt o solutie adecvata.

Marea majoritate a produselor noastre sunt fabricate intr-un mediu farmaceutic din S.U.A. Pregatirea produselor se face in conformitate cu principiile riguroase de asigurare a calitatii si controlul calitatii (GMP - bune practici de fabricatie), precum si monitorizarea continua si revizuirea periodica de catre FDA (Administratia SUA pentru Alimente si Medicamente). In distributia noastra europeana, in care produsele noastre indeplinesc toate cerintele legislatiei UE, lucram in stransa cooperare cu autoritatile locale de autorizare pentru a ne asigura ca produsele noastre respecta reglementarile locale.

Alegeti dintre pierderea in greutate, asistenta digestiva, imunitara si cardiovasculara, amelioratori de memorie si dispozitie, intaritori de articulatii si oase, produse de frumusete si sanatate pentru barbati si femei. Incepeti sa traiti astazi o calitate imbunatatita a vietii!

Suplimente alimentare fara compromisuri

Gama larga de suplimente alimentare CaliVita International include o serie de grupuri: vitamine si antioxidanti, complexe minerale, enzime, aminoacizi, probiotice si alte produse derivate din surse naturale pure ecologic, precum si extracte de plante medicinale, precum ginkgo biloba, ghimbir, gheara pisicii, Pau D'Arco si multi altii care s-au dovedit in medicina traditionala si in practica medicala moderna.

Produsele CaliVita sunt fabricate folosind ultimele realizari ale stiintei moderne in domeniul alimentatiei echilibrate, precum si experienta medicinii alternative din diferite natiuni si retete testate de secole. Ele ajuta sa va protejati de boala, sa va mentineti greutatea optima, sa scapati de paraziti si sa imbunatateasca calitatea vietii.

Suplimentele dietetice sunt componente ale nutritiei cu valoare deplina, nu medicamente, deci pot fi luate fara prescriptia medicului. Nu au efecte secundare si sunt inofensive pentru organism. Cu toate acestea, pentru efectul maxim si alegerea optima a produselor, trebuie sa stiti ce aveti nevoie. Prin urmare, CaliVita ofera informatii extinse despre compozitia si efectele produselor sale si ofera, de asemenea, testul necesitatii de vitamine.

Pentru persoanele cu probleme de sanatate, oferim complexe unice concepute pentru a ajuta la boli specifice. Nu inlocuiesc tratamentul, dar il pot accelera, ameliora simptomele si intarzia dezvoltarea bolii.

Toate produsele CaliVita indeplinesc cele mai inalte standarde internationale. Compozitia produselor este dezvoltata in conformitate cu cele mai recente rezultate ale cercetarii stiintifice, tinand cont de cerintele timpului nostru. 

Toate ingredientele sunt obtinute din surse naturale. Toate componentele produselor sunt prezentate intr-o forma accesibila biologic, care le garanteaza absorbtia optima. Controlul calitatii in procesul de productie te asigura ca produsele indeplinesc cele mai stricte cerinte stabilite in fabricarea de medicamente si produse de sanatate.