CaliVita

Arginine Plus

Arginine Plus Calivita - pentru sportivi si culturisti

Arginine Plus

Pret 96.20 lei in stoc

Arginina este un aminoacid care joaca un rol important in functionarea, dezvoltarea si regenerarea muschilor. In plus, contribuie si la mentinerea unei circulatii sanguine sanatoase, stimuland astfel functionarea optima a sistemului vascular. Stimuleaza producerea hormonului de crestere si a insulinei si este o substanta precursoare a oxidului de azot, care are un efect vasodilatator.

  • Administrare: 1 tableta pe zi sau conform recomandarilor.
  • Cantitate: 100 tablete

Produs pentru imbunatatirea performantei

Beneficii Arginine Plus CaliVita?

L-arginina apartine aminoacizilor esentiali si este implicata in multe procese celulare. Lucreaza la hipofiza si contribuie la furnizarea de hormon de crestere. Reduce eficient nivelul de colesterol din sange si favorizeaza extinderea vaselor de sange, franeaza formarea tumorilor, creste producta de sperma, ajuta la tulburarile sexuale la barbati,  influenteaza favorabil vindecarea ranilor si ajuta la detoxifierea ficatului. In cazul bolilor hepatice (hepatita, ciroza) primirea L-argininei poate imbunatati situatia.

Arginina imbunatateste functia sistemului imunitar, creste greutatea glandei timusului, contribuie la o crestere accentuata a activitatii celulelor imune - ucigasi naturali. Accelereaza vindecarea fracturilor, incetineste pierderea osoasa cu osteoporoza.

Este utilizat pentru a accelera cresterea (in combinatie cu o multivitamina sau alte surse de nutrienti). Sportivii sunt incurajati sa creasca si sa consolideze tesutul muscular, sa reduca depozitele grase, sa elimine amoniacul toxic.

Produsul Arginine Plus Calivita - pentru sportivi si culturisti, face parte din gama de suplimente alimentare naturale CaliVita si se gaseste in Alte produse, sectiunea Calivita speciale.

Cui se recomanda Arginine Plus

Recomandari:

- sportivilor si culturistilor, pentru ca poate stimula fluxul de oxigen si nutrienti, cresterea si regenerarea masei musculare.
- persoanelor care efectueaza munci fizice grele.
- stimuleaza sinteza proteinelor si secretia hormonilor de crestere si a insulinei.
- datorita efectului sau vasodilatator, contribuie la protectia sistemului cardiovascular.
- ajuta la realizarea procesului de detoxifiere.
- poate stimula cresterea performantelor sexuale.

Important:

Produsul nu este recomandat pacientilor suferind de diabet, deoarece afecteaza secretia de insulina. Nu este recomandat in perioada sarcinii si a alaptarii. Persoanele care urmeaza tratamente cu medicamente precum cele pentru tensiunea arteriala, diuretice sau anticoagulante trebuie sa ceara sfatul medicului inainte de a lua arginina. Arginina este contraindicata in cazul infectiilor cu virus herpetic.

Continut:

500mg L-arginina, 50mg Acid alfa-cetoglutaric, 0.6mg Mangan (bisglicinat de mangan)

Produse cu interes crescut