CaliVita

Beauty Formula

Beauty Formula, mentine sanatatea pielii, parului, unghiilor

Beauty Formula

Pret 109.00 lei in stoc

Beauty Formula contine un complex unic, bogat in vitamine, minerale, aminoacizi si plante pentru a asigura nutrientii esentiali de care este nevoie pentru mentinerea sanatatii pielii, parului si unghiilor si pentru a trata problemele ce apar in aceste zone. Se recomanda pentru persoanel afectate de caderea parului, cu unghii despicate si rupte, celor care prezinta un ten cu probleme (acnee), celor ale caror unghii sunt fragile si se rup.

  • Administrare: o tableta zilnic
  • Cantitate: 90 tablete

Imbunatateste aspectul fizic, pastreaza sanatatea parului, pielii si unghiilor.

Beneficii Beauty Formula CaliVita?

Multi dintre noi ne examinam cu nerabdare in oglinda si observam printre altele una sau mai multe dintre urmatoarele: o fata palida, parul plictisit sau unghiile fragile. Prin urmare, este timpul pentru o reinnoire interna si externa a corpului nostru, astfel incat, atunci cand natura izbucneste in floare sa putem radia sanatate si frumusete.

In gama de produse CaliVita, formulele care servesc frumusetea parului si pielii noastre sunt de mult timp, dar acum am adaugat o formula complexa in care am inclus in mod specific acele ingrediente active care vizeaza sanatatea parului, pielii si unghiilor.

Asa ca Beauty Formula este un supliment alimentar nou, complex, un amestec de vitamine, minerale, aminoacizi, colagen si ierburi benefice.

Sa examinam mai jos cum aceste ingrediente active pot ajuta la pastrarea frumusetii noastre.

Una dintre componentele principale ale formulei este colagenul, care este prezent in formula sub doua forme. Partial ca atare si partial ca unul dintre ingredientele active din coada de cal de lemn, care a fost utilizata sub forma de extract.

Colagenul poate fi gasit in corp in mare parte in tesuturile conjunctive si de sustinere. Promoveaza elasticitatea fibrelor de colagen ale pielii si mentine structura parului si a unghiilor. Este un bloc important de constructie a articulatiilor si tendoanelor, deoarece contribuie la tineretea si elasticitatea pielii si face ca parul si unghiile sa fie puternice si rezistente.

Aminoacizii sulfuri, cum ar fi L-cisteina si L-metionina, sunt folositi in formula si sunt blocurile de constructie ale proteinei (keratina) care constituie aproximativ 95% din par. Prin urmare, poate ajuta semnificativ la pastrarea structurii sanatoase a parului. Ele pot fi foarte utile de aplicat in cazul parului slab si fragil si pot avea un efect benefic atat asupra elasticitatii pielii, cat si a structurii unghiilor.

Al treilea principal grup de ingrediente active ale Formulei frumusetii este format din vitamine. Vitaminele A, B2, B3 si C, pe langa alte cateva efecte benefice ale acestora, sunt responsabile pentru pastrarea structurii sanatoase a parului, pielii si unghiilor. Vitamina B6 participa la metabolismul proteinelor, in timp ce vitamina B12 (printre altele) joaca un rol important in procesele energetice.

Pe langa vitamine, Beauty Formula contine diferite plante aromatice, cum ar fi coada de cal de lemn, urzica si numeroase minerale. Iodul este un microelement important nu numai pentru glanda tiroida, ci si pentru par, piele si unghii. Zincul, pe langa sprijinirea sistemului imunitar, ajuta la pastrarea structurii sanatoase a pielii, in timp ce cuprul participa la mentinerea pigmentarii normale a pielii si parului.

Componentele Formulei Beauty pot ajuta pielea noastra sa fie tanara si elastica, parul stralucitor si gros si unghiile noastre puternice si rezistente. Prin selectarea ingredientelor active am facut un efort pentru a utiliza forme chimice de legatura organica (chelati), a caror absorbtie si utilizare in organism sunt mult mai favorabile decat cea a formelor anorganice.

Produsul Beauty Formula, mentine sanatatea pielii, parului, unghiilor, face parte din gama de suplimente alimentare naturale CaliVita si se gaseste in Alte produse, sectiunea Calivita speciale.

Cui se recomanda Beauty Formula

Recomandari:

- persoanelor afectate de caderea parului.
- persoanelor cu unghii despicate si rupte.
- persoanelor care prezinta un ten cu probleme (acnee).
- persoanelor ale caror unghii sunt fragile si se rup.
- tuturor celor care doresc sa-si imbunatateasca aspectul fizic sau sa-si pastreze sanatatea parului, pielii si unghiilor.

Important:

A nu se lasa la indemana copiilor. Nu depasiti doza zilnica recomandata.

Continut:

250mg Colagen tip I + III, 150mg Extract de coada calului (Equisetum arvense) (10:1), 50mgL - metionina, 50mgL - cisteina, 30mg Acid hialuronic, 20mg Vitamina C, 10mg Zinc, 2.8mg Vitamina B6, 2.2mg Vitamina B1, 2mg Cupru, 750mcg Vitamina A, 50mcg Iod

Produse cu interes crescut