CaliVita

Cholestone

Cholestone - mentine colesterolul in limitele normale

Cholestone

Pret 73.20 lei in stoc

Cholestone este un supliment alimentar creat pentru a ajuta la mentinerea colesterolului in limitele normale. Printre ingredientele sale active se numara uleiul din seminte de in, care contribuie la mentinerea colesterolului la un nivel normal datorita continutului sau ridicat de omega-3, si pectina din mere, care are acelasi efect, datorita continutului sau bogat in fibre. Usturoiul poate avea efecte benefice asupra lipidemiei, in vreme ce lecitina joaca un rol semnificativ in metabolizarea grasimilor.

  • Cantitate: 90 tablete

Persoanelor care prezinta un nivel ridicat al colesterolului si / sau trigliceridelor.

Beneficii Cholestone CaliVita?

Cholestone este un nou supliment biologic activ cu un continut format dintr-un amestec de antioxidanti naturali si fibre, care protejeaza organismul de consecintele grasimilor si ajuta la scaderea nivelului de lipide, in principal, colesterolul din sange.

Reduce factorii de risc ai proceselor patogene care conduc la ateroscleroza si ajuta la imbunatatirea proceselor digestive.

Produsul Cholestone - mentine colesterolul in limitele normale, face parte din gama de suplimente alimentare naturale CaliVita si se gaseste in Alte produse, sectiunea Calivita speciale.

Cui se recomanda Cholestone

Recomandari:

Persoanelor care prezinta un nivel ridicat al colesterolului si/ sau trigliceridelor.
Ca masura preventiva adresata celor in a caror familii au existat persoane cu un nivel ridicat al colesterolului si/ sau trigliceridelor, sau celor care sufera de tulburari ale metabolismului glucidic.
Pentru prevenirea aterosclerozei.
Persoanelor cu o alimentatie bogata in grasimi si glucide.

Produse cu interes crescut