CaliVita

Culevit

Culevit CaliVita, previne multiplicarea anormala a celulelor

Culevit

Pret 153.80 lei in stoc

Culevit poate ajuta la prevenirea si tratarea multiplicarii anormale a celulelor si poate sprijini mecanismul de aparare anticancer al organismului. Este un amestec natural de vitamine si aminoacizi, care contine o cantitate semnificativa de vitamine si alte elemente de baza din compozitia celulelor, toate avand o importanta speciala pentru regenerarea si fortificarea organismului in cazuri de boli grave, sanatate slabita, pierdere in greutate si o stare generala proasta.

  • Administrare: 3 x2 tablete pe zi sau in functie de recomandari
  • Cantitate: 180 tablete

Prevenirea multiplicarii anormale a celulelor! Ajuta la regenerarea celulelor corpului.

Beneficii Culevit CaliVita?

Oameni de stiinta si cercetatori din intreaga lume incearca sa gaseasca mijloace medicale eficiente impotriva tumorilor maligne. Biochimistul Gyula Kulchar, ca urmare a cercetarilor care s-au bazat pe preconditii teoretice, a constatat ca in corpul nostru exista un mecanism original, un mecanism de protectie pana acum necunoscut, care impiedica aparitia si cresterea tumorilor. 

In fiecare organism se formeaza in mod constant celule anormale care, in cazul in care s-ar putea imparti necontrolat, ar duce la formarea tumorilor. Insa celulele anormale care apar nu intotdeauna formeaza tumori maligne. Mecanismul pasiv de protectie a organismului le distinge de celulele normale.

Aplicarea suplimentului dietetic Culevit este recomandata tuturor, dar mai ales celor carora acest mecanism de protectie pasiva nu este capabil sa functioneze optim (de exemplu, persoanelor in varsta, care prezinta boli gastro-intestinale, diverse alte boli grave, dupa operatii, fumat, stres constant etc.)

Produsul Culevit CaliVita, previne multiplicarea anormala a celulelor, face parte din gama de suplimente alimentare naturale CaliVita si se gaseste in Alte produse, sectiunea Calivita speciale.

Cui se recomanda Culevit

Recomandari:

- pentru a ajuta la regenerarea celulelor corpului.
- in perioada de convalescenta ce urmeaza dupa interventii chirurgicale, rani si boli grave.
- in cazul cancerului, ca tratament complementar, cu acordul medicului.

Important:

In cazul in care sunteti alergic la vreunul dintre ingredientele active sau aditivi, nu folositi acest produs! Datorita continutului sau de fenilalanina, nu poate fi administrat pacientilor suferinzi de fenilcetonurie. Nu este recomandat pacientilor care necesita dializa renala (tratament pentru rinichi pe cale artificiala) si celor care sufera de functionarea defectuoasa a ficatului. Daca suferiti de tumori canceroase secretoare de serotonina, nu folositi acest produs! In cazul in care aveti cunostinta de existenta unei functionari defectuoase grave a ficatului sau rinichilor, cereti sfatul medicului inainte de a incepe folosirea acestor tablete. In cazul existentei unui ulcer gastric sau duodenal, administrarea tabletelor de Culevit se face pe baza evaluarii medicale individuale.

Continut:

78.39mg Arginina, 33.04mg Fenilalanina, 31.03mg Histidina, 35mg Vitamina C, 29.84mg Metionina, 23.47mg Acid malic, 15.32mg Triptofan, 2.26mg Adenina, 1.27mg Tirozina, 1mg Vitamina B6, 0.8mg Vitamina B2, 0.03mg Biotina

Produse cu interes crescut