CaliVita

Detox Patch

Detox Patch, elimina substantele toxice din organism

Detox Patch

Pret 134.40 lei in stoc

Organismul nostru este supus zilnic unui numar mare de toxine astfel ca diverse substante toxice se pot acumula ca si consecinta a expunerii la poluarea mediului inconjurator, la diverse substante chimice, medicamente si la unele produse de larg consum. Folosindu-se de ingredientele sale si cu ajutorul caldurii emise de turmalina, Detox Patch ajuta la indepartarea acestor substante in timpul perioadei de relaxare prin aplicarea unor metode naturale.

  • Administrare: se ataseaza de talpa piciorului cu ajutorul foliei adezive si se lasa asa cel putin opt ore! Este mai confortabil uzul pe timpul noptii.
  • Cantitate: 12 pliculete cu pulbere din extracte de plante

Detox Patch ofera o metoda de detoxifiere mai blanda si mai usoara!

Beneficii Detox Patch CaliVita?

Toxinele se acumuleaza ,in timp, in partea inferioara a corpului. Sunt indepartate din organele interne si puse in picioare, iar acumularea de toxine duce la multe procese degenerative in organism. De exemplu, reumatism dureros si artrita datorata stocarii in articulatii a lichidelor toxice acide.

Detox Patch este realizat pentru piata occidentala, folosind doar materii prime de inalta calitate. Combina cunostintele despre medicina antica si realizarile tehnologiei moderne. Astazi, milioane de oameni pot aprecia avantajele acestui plasture.

Popularitatea sa consta in capacitatea de a combate oboseala, de a imbunatati circulatia si metabolismul, de a imbunatati calitatea somnului, de a reduce durerea locala, de a elimina toxinele si, astfel, a oferi organismului energie si sanatate.

Agentii activi de detoxifiere sunt ingredienti complet naturali, de inalta calitate, care au fost selectati cu atentie pentru proprietatile lor hidrofilice, care ajuta la extragerea substantelor din corp transdermic (prin piele).

Sprijinirea agentilor activi este turmalina, un mineral care s-a dovedit ca genereaza in mod natural caldura usoara infrarosie (FIR). Caldura infrarosie tinde sa ajute la stimularea circulatiei si, prin urmare, sa sprijine eliminarea toxinelor si a materialelor reziduale din organism. Mai mult decat atat, FIR a fost asociata cu alte procese regenerative din organism.

Detox Patch functioneaza noaptea in timp ce dormiti.

Produsul Detox Patch, elimina substantele toxice din organism, face parte din gama de suplimente alimentare naturale CaliVita si se gaseste in Alte produse, sectiunea Calivita speciale.

Cui se recomanda Detox Patch

Recomandari:

- tuturor celor care doresc sa elimine substantele toxice acumulate in organism.
- persoanelor pentru care traditionalele perioade de detoxifiere sunt prea greu de suportat. Detox Patch ofera o metoda de detoxifiere mai blanda si mai usoara.
- persoanelor care urmeaza periodic tratamente de detoxifiere, pentru a completa efectul suplimentelor alimentare.

Produse cu interes crescut