CaliVita

Joint ProteX

Joint ProteX, complex pentru protectia articulatiilor

Joint ProteX

Pret 126.50 lei in stoc

Ingredientele active din Joint ProteX stimuleaza regenerarea cartilajelor care acopera extremitatile oaselor si productia lichidului lubrefiant dintre acestea. Glucozamina intareste cartilajele, in vreme ce acidul hialuronic si metil-sulfonil-metanul (MSM) participa la producerea lichidului sinovial. Plantele continute de tableta, turmericul si cretusca, pot reduce durerile, intocmai ca medicamentele anti-inflamatoare nesteroidiene, dar fara posibilele efecte adverse ale acestora. Contribuiti la sanatatea articulatiilor voastre, caci nu este posibil sa va bucurati de miscari complete si fara dureri in lipsa unor articulatii sanatoase!

  • Administrare: 3x1 tableta zilnic in timpul meselor sau la recomandarea medicului
  • Cantitate: 90 tablete

Beneficii Joint ProteX CaliVita?

Uzura articulatiilor importante (genunchi, glezne, sold) este o problema care afecteaza multe persoane, in special la o varsta inaintata, si este influentata de stilul de viata, greutatea corporala sau factori ereditari. Vestea buna este ca uzura articulatiilor poate fi prevenita sau incetinita.

Articulatiile noastre pot sa se regenereze, daca primesc nutrientii adecvati.


Produsul Joint ProteX, complex pentru protectia articulatiilor, face parte din gama de suplimente alimentare naturale CaliVita si se gaseste in Alte produse, sectiunea Calivita speciale.

Cui se recomanda Joint ProteX

Recomandari:

- persoanelor care doresc sa asigure articulatiilor lor un plus de suport si protectie.
- persoanelor care efectueaza munci fizice.
- sportivilor de performanta sau persoanelor care fac sport regulat.
- persoanelor cu un surplus de greutate.
- persoanelor care duc un stil de viata cu prea putina activitate fizica.
- pentru tratarea traumatismelor ce afecteaza articulatiile, ca adjuvant.

Important:

A se evita de catre persoanele cu sensibilitate la crustacee. Pacientii bolnavi de diabet si cei care prezinta un nivel ridicat al colesterolului trebuie sa ceara sfatul medicului inainte de folosirea acestui produs. In cazul unei alergii la aspirina, cereti sfatul medicului. Nu se recomanda in timpul perioadei de sarcina si alaptare.

Produse cu interes crescut