CaliVita

L-Lysine PLUS

L-Lysine PLUS, ajutor impotriva herpesurilor

L-Lysine PLUS

Pret 72.00 lei in stoc

Capsulele L-Lysine PLUS contin o forma concentrata a aminoacidului lizina, pe care corpul nostru nu il poate produce, dar care asigura protectie impotriva agentilor patogeni, cum ar fi virusul herpetic. Lizina este importanta in formarea colagenului, substanta care intra in alcatuirea pielii, tesutului conjunctiv si peretilor vaselor sanguine, proces care este stimulat si mai mult de continutul de vitamina C din capsule.

  • Administrare: se consuma 1 capsula pe zi, sau conform indicatiilor medicului dumneavoastra
  • Cantitate: 60 capsule

Ajutor impotriva herpesurilor

Beneficii L-Lysine PLUS CaliVita?

Noua aminoacizi sunt considerati esentiali. Pana in prezent, s-a constatat ca organismul poate produce singur, daca este necesar, doar 7 dintre ei, dar in cantitati limitate. Celelalte 2 le primim doar din alimentatie. Lizina este una din cei doi aminoacizi.

Nu numai ca a fost implicata in constructia proteinelor, dar ajuta la absorbtia calciului necesar formarii colagenului si, in consecinta, are un efect pozitiv asupra structurilor corpului unde este posibila detectarea colagenului, de exemplu, tesut conjunctiv si peretii vaselor de sange.

Lizina ajuta, de asemenea, la construirea si mentinerea structurii osoase drepte si este de neinlocuit in sinteza L-carnitinei, un alt aminoacid care participa la metabolismul grasimilor, asigurand functionarea corecta a muschilor si ajuta procesul de productie de energie.

In 1950, s-a constatat ca lizina poate opri cresterea virusului herpes si poate preveni recurentele bolii. Lizina poate reduce tensiunea arteriala ridicata, care este una dintre principalele cauze ale atacurilor de cord si accidentelor vasculare cerebrale. In 2002, studiile au aratat ca lizina bloca metastaza celulelor canceroase o varietate de tipuri.

La elaborarea dietei noastre zilnice trebuie luata in calcul nu numai cantitatea de aminoacizi consumati, ci si echilibrul lor corect. Surse bogate de lizina sunt carnea si produsele lactate. Dieta vegetariana stricta nu ofera organismului numarul necesar de lizina, prin urmare, trebuie luata ca supliment alimentar. Acelasi sfat poate fi dat si celor care au urmat o dieta pentru pierderea in greutate, este angajat in munca fizica grea sau sporturi profesionale.

L-Lysine Plus - cea mai recenta dezvoltare a companiei CaliVita - potrivita perfect pentru acest scop. Pe langa lizina, contine si vitamina C (antioxidant), care intensifica efectul lizinei.

Produsul L-Lysine PLUS, ajutor impotriva herpesurilor, face parte din gama de suplimente alimentare naturale CaliVita si se gaseste in Alte produse, sectiunea Calivita speciale.

Cui se recomanda L-Lysine PLUS

Recomandari:

- persoanelor a caror alimentatie nu contine cantitatea si calitatea adecvata de surse de lizina (proteine integrale, oua, carne, peste), precum si celor care urmeaza un regim alimentar de tip vegan.
- celor care au o alimentatie saraca in proteine.
- persoanelor care efectueaza munci fizice grele sau practica sport cu regularitate.
- persoanelor predispuse la herpes sau alte infectii virale.

Important:

In cazul folosirii continue a produsului pentru o perioada mai lunga de sase luni, cereti sfatul medicului.

Continut:

500mgL - lizina, 60mg Vitamina C

Produse cu interes crescut