CaliVita

Liver Aid

Liver Aid CaliVita, protectie hepatica crescuta

Liver Aid

Pret 163.50 lei in stoc

Ficatul este cel mai activ organ din corp: descompune substantele nocive care intra in organism si detoxifica organismul, de aceea protectia lui este cu atat mai importanta. Armurariul (Silybum marianum) este cea mai populara planta cu efect protector asupra ficatului. Extractul este bogat in silimarina, o substanta ce poate contribui eficient la autodetoxifierea si regenerarea ficatului. Aminoacizii care contin sulf, cum sunt metionina si cisteina, cresc si ele functia de autovindecare a ficatului.

  • Administrare: 3-6 capsule pe zi sau conform recomandarilor
  • Cantitate: 100 capsule

Protectie hepatica crescuta

Beneficii Liver Aid CaliVita?

In cazul influenei substantelor daunatoare (factori de mediu, alcool, fumat, intoxicatii) procesele metabolice ale ficatului sunt incalcate si obezitatea treptata incepe. In acelasi timp, ciclul ureei este afectat, ceea ce ar putea duce la o crestere notabila a concentratiei de amoniac, care are efecte toxice asupra organismului, blocand metabolismul energetic si reducand functia creierului. In astfel de cazuri, este necesar sa se ia masuri pentru protejarea ficatului.

Printre aminoacizii care alcatuiesc medicamentele hepatice, cel mai important membru este metionina care ajuta la neutralizarea radicalilor liberi. Un rol mai mare in neutralizarea radicalilor liberi il joaca si cisteina, in special in combinatie cu alti antioxidanti (in primul rand, seleniu). Cisteina protejeaza celulele impotriva actiunilor daunatoare ale diferitilor ioni si creste rezistenta ficatului si creierului la actiunile daunatoare ale alcoolului si fumatului. Impreuna cu arginina sustine functia hepatica de detoxifiere.

Arginina si ornitina ajuta la eliminarea amoniacului toxic dintr-un organism, sunt necesare pentru mentinerea functiei ficatului. In suplimentul hepatic Liver Aid - cromul si carnitina sunt prezente si datorita talentului lor special de a arde grasimile care ajuta la realizarea proceselor metabolice din ficat.

Liver Aid  este un supliment alimentar progresiv cu actiune hepatoprotector. Desi este destinat in primul rand intretinerii preventive, precum majoritatea suplimentelor alimentare, el poate fi aplicat cu succes la tratarea bolilor cronice deja aparute ale ficatului.

Produsul Liver Aid CaliVita, protectie hepatica crescuta, face parte din gama de suplimente alimentare naturale CaliVita si se gaseste in Alte produse, sectiunea Calivita speciale.

Cui se recomanda Liver Aid

Recomandari:

- persoanelor care iau medicamente ce pot afecta ficatul.
- ca adjuvant in tratamentul afectiunilor hepatice datorate alcoolului.
- ca adjuvant in tratamentul afectiunilor hepatice datorate virusurilor.
- persoanelor care in timpul serviciului sunt expuse unor substante ce presupun solicitarea extrema a functiei de detoxifiere a ficatului.

Continut:

100mg L-arginina, 100mg L-cisteina, 100mg L-ornitina, 100mg Metionina, 100mg Acid alfa-cetoglutaric, 50mg L-carnitina, 25mg Colina, 12.5mg Acid alfalipoic, 25mcg Crom, 10mcg Seleniu, 60mg Extract de silimarina

Produse cu interes crescut