CaliVita

URX

URX, produs impotriva problemelor urinare

URX

Pret 107.00 lei in stoc

URX este un preparat complex cu D-manoza si merisoare, combinate cu extracte de plante diuretice si antibacteriene pentru a asigura o protectie complexa a tractului urinar. Recomandam folosirea acestui produs atat ca mijloc de prevenire, cat si ca adjuvant in tratamente.

  • Administrare: 2-4 tablete zilnic
  • Cantitate: 60 tablete

Produs impotriva problemelor urinare

Beneficii URX CaliVita?

Tractul urinar include rinichii, uretere care leaga rinichii de vezica, de fapt vezica urinara si uretra. Tratamentul urinar la o persoana sanatoasa nu contine agenti patogeni sau contine cantitati mici care, de obicei, nu provoaca nicio boala. Dar infectia poate aparea daca agentii patogeni ajung in tractul urinar prin fluxul sanguin sau prin partea de jos a diviziunilor sale (infectie ascendenta).

Infectiile ascendente apar cel mai frecvent. Infectii cauzate cel mai adesea de bacterii, in special Escherichia coli, care in conditii normale este o parte necesara a microflorei intestinale.

In grupa de varsta de 25-50 de ani, infectiile bacteriene sunt de 50 de ori mai frecvente la femei. Acest lucru se datoreaza in primul rand caracteristicilor anatomice, datorita apropierii deschiderilor uretrei si anusului. In plus, uretra femeilor este semnificativ mai scurta (aproximativ 4 cm) decat la barbati (20 cm), astfel incat agentii de infectie pot patrunde cu usurinta adanc in tractul urinar. O alta cauza frecventa este incalzirea insuficienta, mai ales pe vreme rece.

Astazi va putem oferi o formula excelenta, specifica protectiei tractului urinar. Cea mai recenta dezvoltare a CaliVita - bioadditiv URX.  Ingredientele sale active protejeaza tractul urinar pe mai multe niveluri.

D-mannoza este o molecula simpla de zahar care contine sase atomi de carbon, care nu este transformata in glicogen in organism si eliminata aproape complet prin rinichi. Aceste molecule sunt capabile sa comunice cu acea parte a bacteriilor E.coli, care este responsabila de atribuirea lor pe peretii tractului urinar, astfel incat sunt aproape complet eliminate din organism.

Merisorul (Vaccinium macrocarpon) este una dintre cele mai populare plante folosite pentru sustinerea tractului urinar. Nu poate impiedica doar reproducerea microorganismelor patogene, dar are si o influenta benefica asupra pH-ului urinei, care ajuta la mentinerea sanatatii tractului urinar.

Datorita efectului diuretic usor, frunzele si semintele de urzica ajuta la pastrarea sanatatii rinichilor, precum si la functionarea normala a tractului urinar inferior, iar radacina acestuia poate fi utilizata in cazuri de hipertrofie benigna.

Buchu (Agathosma betulina), datorita unui continut bogat de flavonoide in frunze, are, de asemenea, un efect diuretic usor, dar din cauza continutului, diosfenola este cel mai bun dezinfectant.

Formula contine, de asemenea, extract de Watercress (Nasturtium officinale) si vitamina C. Poate fi recomanda tuturor celor sensibili de infectii la frig si tuturor celor pentru care este importanta protectia tractului urinar

Produsul URX, produs impotriva problemelor urinare, face parte din gama de suplimente alimentare naturale CaliVita si se gaseste in Alte produse, sectiunea Calivita speciale.

Cui se recomanda URX

Recomandari:

- persoanelor susceptibile la cistita.
- persoanelor care viziteaza frecvent bai sau piscine publice.
- persoanelor care au tendinta sa nu tina cont de vreme atunci cand isi aleg hainele.
- persoanelor care consuma prea putine lichide.
- persoanelor care au tendinta sa intarzie urinarea.
- persoanelor care acorda importanta protectiei tractului urinar.

Important:

Acest produs nu inlocuieste tratamentul prescris de medic. Daca prezentati simptome, consultati-va medicul.

Produse cu interes crescut