CaliVita

Vein ProteX

Vein ProteX, protectie pentru vene

Vein ProteX

Pret 131.20 lei in stoc

Antioxidantii joaca un rol important in protejarea venelor, dat fiind faptul ca ateroscleroza si alte boli ale venelor sunt de cele mai multe ori consecinta efectelor daunatoare ale radicalilor liberi. Vein ProteX este un produs pe baza de antioxidanti cu ingrediente active care intaresc si protejeaza venele. Ingredientele active extrase din seminte de struguri, completate cu un complex de hesperidina, combat radicalii liberi. Ghimbirul si curcuma sunt binecunoscute in medicina populara pentru efectul lor de stimulare a circulatiei sanguine.

  • Administrare: ca supliment alimentar, 1 tableta zilnic sau conform recomandarilor medicului.
  • Cantitate: 60 tablete

Protectie pentru vene!

Beneficii Vein ProteX CaliVita?

Persoanelor care petrec mult timp in picioare sau asezate pe scaun la serviciu, ajung sa  experimenteze picioare grele, durere sau umflaturi. Pentru multi dintre ei, natura meseriei (profesori, coafori, chirurgi), este responsabila de aceste efecte.

Ne petrecem mult imp din viata stand in picioare, in consecinta, trebuie sa acordam o atentie suplimentara sanatatii picioarelor noastre. Nu este o simpla vorba, primele semne sunt umflarea, durerea si senzatia de greutate la nivelul picioarelor.

Nu ne gandim nici macar cat de greu lucreaza venenele noastre zilnic. Ele trebuie sa pompeze sangele oxigenat in sus, impotriva gravitatiei, in directia inimii noastre, iar  cantitatea zilnica poate ajunge la 7.000 de litri.

Putem sa imbunatatim sanatatea venelor noastre cu multe lucruri practice, aplicate extern (bai, masaje, sustinere a picioarelor), dar, de obicei, oamenii regurg la ele doar atunci cand apar probleme. Utilizarea acestora este indiscutabila, dar trebuie sa ne gandim, la fel de bine, si la prevenire.

Agentii activi din VeinProteX sustin sanatatea si functionarea sanatoasa a venelor. Semintele de struguri stau la baza formulei care sustine sanatatea venelor. Substantele sale polifenolice (de exemplu, proantocianidinele oligomerice) ajuta la protejarea celulelor impotriva efectelor daunatoare ale radicalilor liberi. Hesperidin complex si vitamina C au efect antioxidant. Acesta din urms, pe lsngs numeroasele alte efecte benefice, participa la mentinerea structurii normale a vaselor de sange. In plus, acesta contine extracte din alte doua plante pretioase: ghimbir si turmeric.

Produsul Vein ProteX, protectie pentru vene, face parte din gama de suplimente alimentare naturale CaliVita si se gaseste in Alte produse, sectiunea Calivita speciale.

Cui se recomanda Vein ProteX

Recomandari:

- persoanelor care petrec mult timp la serviciu stand in picioare sau asezate pe scaun.
- persoanelor suferind de boli ale venelor si celor care doresc sa mentina structura sanatoasa a venelor.
- persoanelor afectate de obezitate.

Important:

Acest produs nu inlocuieste consultul medical si tratamentul medicamentos. Daca suferiti de o boala a venelor, cereti ajutorul unui medic specialist. Daca vreti sa folositi acest produs in timpul sarcinii sau alaptarii, cereti sfatul medicului inainte. Pentru a obtine rezultate optime, este recomandat un tratament regulat de cel putin trei luni.

Continut:

250mg Vitamina C (L-ascorbat de sodiu), 150mg Metil-sulfonil metan (MSM), 100mg Extract din seminte de struguri, 66.6mg Extract din radacina de ghimbir, 50mg Extract de turmeric (Curcuma longa) (95% curcuminoide, 20:1), 15mg Complex hesperidinic

Produse cu interes crescut