CaliVita

Gravital Juice

Gravital Juice Calivita. Suc de graviola si aloe vera organice

Gravital Juice

Pret 198.20 lei in stoc

CaliVita a reusit sa adune intr-o singura sticla, patru superfructe delicioase provenite de pe culturi organice. Rezultatul este GraVital Juice, un ajutor de nadejde in lupta impotriva bacteriilor, virusilor, fungilor si infectiilor. Contine ingrediente care si-au dovedit efectele benefice timp de secole in medicina traditionala. Graviola contine mari cantitati de vitamina C, B1 si B2. De asemenea, contine de doua ori mai mult magneziu si mult mai mult fosfor si calciu decat merele.

  • Administrare: agitati bine flaconul inainte de utilizare si consumati 2 linguri de suc (30 ml) per zi. Nu congelati produsul.
  • Cantitate: 946 ml

Suc de graviola si aloe vera organice

Beneficii Gravital Juice CaliVita?

Graviola este originara din America Centrala si de Sud, unde localnicii autohtoni folosesc de secole fructele mari spinoase verzi ale acestei plante pentru a trata infectiile bacteriene si fungice, precum si impotriva diferitelor procese inflamatorii.

Gustul plantei aminteste de un amestec de capsuni si ananas. Contine cantitati mari de vitamine C si B, precum si minerale. Sucul de fructe contine, de asemenea, mangostan si nopal.

Scapa de herpes!

Virusul herpes simplex, care este responsabil pentru producerea herpesului pe buze, ingreuneaza viata multor oameni. Imunitatea afectata, febra, administrarea de antibiotice, stresul, precum si menstruatia pot cauza aparitia acestor rani dureroase, care adesea limiteaza exercitarea activitatilor zilnice.

Un test de laborator a aratat ca extractul de graviola a impiedicat raspandirea virusului herpes. Si acest efect al graviolei poate fi consolidat in continuare cu efectul antiinflamator al Aloe Vera.

Uita de reumatism!

Inflamarea este reactia de protectie a organismului la actiunea unui agent patogen sau la o vatamare interna sau externa. In multe cazuri, tratamentul este de asemenea necesar pentru a reduce inflamatia, deoarece inflamatia poate provoca adesea durere. Un exemplu tipic de acest tip de inflamatie sunt artrita si reumatismul. Graviola, Aloe Vera si mangosteen pot ajuta eficient la gestionarea unei astfel de inflamatii.

Sucul GraVital este un preparat lichid care poate ajuta pe oricine caruia nu-i place pastilele sau nu le poate inghiti sau ar dori sa se bucure de toate beneficiile unui preparat similar provenit din agricultura ecologica.

Produsul Gravital Juice Calivita. Suc de graviola si aloe vera organice, face parte din gama de suplimente alimentare naturale CaliVita si se gaseste in Darurile naturii, sectiunea Calivita speciale.

Cui se recomanda Gravital Juice

Recomandari:

- celor care doresc sa sprijine terapia antivirala, antibacteriana si antifungica cu un adjuvant natural.
- celor care vor sa combata inflamatiile.
- persoanelor cu episoade frecvente de herpes.
- puturor celor care prefera astfel de produse in forma lichida.

Important:

Nu se recomanda persoanelor cu afectiuni neurodegenerative.
Nu exista informatii referitoare la consumul pe perioada sarcinii sau a alaptarii.

A se consuma, de preferinta, pana la sfarsitul perioadei mentionate pe ambalaj.

A se pastra la loc uscat si racoros.

Continut:

Ingrediente: piure din fruct de Graviola organica, apa filtrata, suc de Aloe vera organica, piure de Mangostana organica, Nopal organic, agenti gelatinizanti – guma de guar organica, pectina, corector de aciditate – acid citric, arome de merieoare, corector de aciditate – acid ascorbic, indulcitor – stevia organica.

Produse cu interes crescut