CaliVita

Low Deuterium Oxy Crystal

Low Deuterium Oxy Crystal. Apa cu continut redus de deuteriu

Low Deuterium Oxy Crystal

Pret 192.80 lei in stoc

Low Deuterium Oxy Crystal este un concentrat structurat si stabilizat magnetic de apa cu un continut redus de deuteriu si mai mult oxigen. Apa structurata magnetic poate fi un sprijin eficient in lupta impotriva substantelor patogene. Oxigenul stabilizat ajuta aprovizionarea cu oxigen a celulelor, in vreme ce continutul scazut de deuteriu poate incetini procesul de multiplicare a celulelor. In plus, multiplicarea celulelor nesanatoase devine mai putin probabila.

  • Administrare: de trei ori pe zi, se amesteca 10 picaturi in 250 ml apa si se bea.
  • Cantitate: 50 ml

Pentru cei care doresc o protectie imunitara eficienta.

Beneficii Low Deuterium Oxy Crystal CaliVita?

Apa si oxigenul sunt esentiale pentru viata umana. Importanta lor este de necontestat, prin urmare, este indispensabil sa le oferim corpului nostru in cantitati adecvate si calitate. Din cauza poluarii mediului inconjurator, avem apa potabila din ce in ce mai putin limpede, in timp ce continutul de oxigen din aer este in continua scadere.

Ca urmare a deseurilor si a poluarii la care asistam cu totii in zilele noastre, apa curata este din ce in ce mai rara. Fara apa nu putem supravietui mai mult de 2-3 zile. Cele mai multe limfe ale corpului uman, celulelor si corpului consta in apa, iar pierderea a 10-15% din rezervele noastre de apa poate fi fatala.

Aproape jumatate din locuitorii lumii traiesc intr-un mediu scazut de oxigen, in timp ce necesarul de oxigen al corpului nostru nu se schimba. Cu alte cuvinte, folosim mai mult aer cu continut scazut de oxigen pentru a furniza organismului nostru cantitati adecvate de oxigen, iar cererea in timpul activitatii fizice creste si mai mult. Oxigenul, la fel ca apa, este vital pentru noi. Oxigenul ajuta organismul sa reconstruiasca si sa mentina un sistem imunitar puternic si sanatos, iar celulele au nevoie si de oxigen si nutrienti pentru a se reinnoi.

Low Deuterium Oxy Crystal este un concentrat de apa cu continut scazut de deuteriu, imbogatit cu oxigen stabilizat. Constructia fizica bine ordonata si structurata poate contribui la cresterea energiei si a oxigenului, iar prin modificarile structurale ale apei care pot fi gasite in organism poate contribui la armonia proceselor fizice si chimice care au loc in organism.

Apa structurata magnetic poate oferi ajutor eficient in combaterea agentilor patogeni si poate consolida sistemul imunitar. Prin tratamentul magnetic al apei, proprietatile benefice pot fi transferate si la alte lichide, prin care putem obtine starea de apa structurata, lichida si cristalizata, gasita in celulele noastre, care poate oferi ajutor in pastrarea sanatatii.

Oxigenul stabilizat imbunatateste aportul de oxigen al celulelor, stimuleaza metabolismul, umple corpul cu energie, promoveaza absorbtia si utilizarea vitaminelor, mineralelor, ierburilor si creste performanta atletica.

Continutul scazut de deuteriu in apa poate incetini procesele de divizare a celulelor, cu alte cuvinte, „imbatranirea” organismului si, simultan, probabilitatea unei diviziuni celulare defecte poate fi, de asemenea, diminuata. Consumul de rutina de apa cu continut scazut de deuteriu energizat de oxigen stabilizat poate contribui la detoxifierea organismului.

CaliVita Low Deuterium Oxy Crystal, un concentrat de apa cu continut scazut de deuteriu, imbogatit cu oxigen stabilizat are efecte benefice asupra aportului de oxigen din sange si celule, crescand astfel performantele organismului, asigurand o senzate placuta si crescand abilitatile de concentrare .

Produsul Low Deuterium Oxy Crystal. Apa cu continut redus de deuteriu, face parte din gama de suplimente alimentare naturale CaliVita si se gaseste in Darurile naturii, sectiunea Calivita speciale.

Cui se recomanda Low Deuterium Oxy Crystal

Produse cu interes crescut