CaliVita

Noni Caps

Polinesian Noni Caps. Preparat pe baza de fructe Noni

Noni Caps

Pret 126.20 lei in stoc

Pe langa Polinesian Noni Sirop, puteti profita de beneficiile fructului noni acum sub forma de capsule, Noni Caps. Fiecare capsula contine 400 mg de ingrediente active de cea mai inalta calitate. Componentele speciale din fructul noni asigura sprijin pentru mentinerea sau refacerea sanatatii, fie ca este vorba de o perioada de detoxifiere sau una in care sistemul vostru imunitar are nevoie de mai mult ajutor.

  • Administrare: 1 capsula pe zi inainte de mese.
  • Cantitate: 90 capsule

Preparat pe baza de fructe Noni

Beneficii Noni Caps CaliVita?

Polinesian Noni capsule este stimulatorul recunoscut al sistemului imunitar si simultan eficient antioxidant. Noni contine adaptogeni care ajuta oamenii sa se adapteze mai usor la schimbarile bruste ale situatiei, schimbarea zonei de timp, presiunea atmosferica etc. Noni contine, de asemenea, enzime digestive, avand astfel un efect normalizant asupra procesului digestiv.

Noni ajuta la reducerea tensiunii arteriale la normal la hipertensiune arteriala, reduce umpluturile dureroase cu artrita, ajuta la diabet (tipurile I si II), creeaza o dispozitie buna si un sentiment de calm. Cercetarile clinice au dovedit eficienta ridicata a Noni, cu peste 20 de probleme de sanatate.

Produsul Polinesian Noni Caps. Preparat pe baza de fructe Noni, face parte din gama de suplimente alimentare naturale CaliVita si se gaseste in Darurile naturii, sectiunea Calivita speciale.

Cui se recomanda Noni Caps

Recomandari:

Persoanelor care doresc sa-si imbunatateasca rezistenta corpului.
Persoanelor care doresc sa stimuleze functionarea echilibrata a organismului.
Persoanelor care doresc sa creasca si sa mentina nivelul general de energie a corpului.
Persoanelor care doresc un suport pe durata proceselor de detoxifiere, ca adjuvant.

Continut:

400mg Noni (Morinda Citrifolia)

Produse cu interes crescut