CaliVita

Organic Noni

Suc Noni Organic CaliVita - Sirop de fructe noni organic

Organic Noni

Pret 198.50 lei in stoc

Suc Noni CaliVita este un produs complex, organic,energizant si tonifiant, ce contine substante de importanta vitala pentru sanatate, fiind bogat in vitamine, aminoacizi si minerale. Acesta stimuleaza functionarea sanatoasa a celulelor si reduce procesele inflamatorii ce apar in organism. Contribuie la realizarea functiei de detoxifiere a ficatului si, in plus, are efecte antibacteriene, antivirale si antimicrobiene. Provenit din ferme ecologice, sucul Organic Noni este imbogatit cu aroma naturala de zmeura.

  • Administrare: se ia doua linguri (30 ml) pe zi
  • Cantitate: 946 ml

Suc noni CaliVita pentru cresterea rezistentei corpului. Sanatate in stare lichida!

Beneficii Organic Noni CaliVita?

Care este efectul curativ al fructelor noni?

Daca corpul nostru se afla in echilibru fizic si mental, se produce in cantitati suficiente xeronina - substanta care determina activitatea sistemului imunitar si ajuta la producerea enzimelor necesare. Ofera corpului forta sa faca fata amenintarilor la adresa problemelor sale. Imbatranirea, stresul, mediul vital nesanatos sunt factori care duc la diminuarea productiei de xeronina in organism.

Noni livreaza substanta corporala necesara pentru productia de xeronina (proxeronina), celulele aflate sub influenta sa incepand sa absoarba mai multi nutrienti din suplimentele  alimentare si astfel organismul revine la echilibrul initial. In plus, alte componente specifice ale noni ajuta la reciclarea celulelor exfoliate si la regenerarea lor, ceea ce face efectul preventiv al acestui medicament asupra cresterii celulelor canceroase.

Desigur, nu simtim in mod direct aceasta actiune a noni, dar intr-un timp scurt de aplicare a acesteia, obtinem o imbunatatire totala a conditiei fizice si mentale.

Noni ajuta la reducerea tensiunii arteriale la normal, reduce senzatiile dureroase cu artrita, ajuta la diabetul zaharat (tipurile I si II), da senzatie de buna dispozitie si calm. Cercetarile clinice au dovedit o eficienta ridicata a Noni, cu peste 20 de probleme de sanatate. Rafinarea Noni pe baza vechilor moduri, include maturarea si fermentarea.

Noul produs CaliVita - Suc Organic Noni - este obtinut din fructele citifoliei Morinda, cultivate in fermele ecologice, folosind tehnologii moderne ecologice. Produsele ecologice certificate nu polueaza mediul inconjurator.

Fructele si legumele organice (sau „bio”) sunt cultivate in zone mici folosind, in cea mai mare parte, lucrari manuale, fara a utiliza ingrasaminte chimice, antibiotice si pesticide. Au un gust mai bun si contin mai multi nutrienti (antioxidanti, minerale). 

Organic Noni este o bautura din fructe care contine suc noni certificat si zmeura.

Produsul Suc Noni Organic CaliVita - Sirop de fructe noni organic, face parte din gama de suplimente alimentare naturale CaliVita si se gaseste in Darurile naturii, sectiunea Calivita speciale.

Cui se recomanda Organic Noni

Recomandari:

- persoanelor care doresc sa-si imbunatateasca rezistenta corpului.
- persoanelor care doresc sa stimuleze functionarea echilibrata a organismului.
- persoanelor care doresc sa creasca si sa mentina nivelul general de energie a corpului.
- persoanelor care doresc un suport pe durata proceselor de detoxifiere, ca adjuvant.

Important:

Dupa deschidere a se pastra la frigider. Agitati bine flaconul inainte de consum

Continut:

6000mg O lingura (15 ml) contine: Pulpa din fruct de Noni Organic (Morinda citrifolia)

Produse cu interes crescut