CaliVita

OxyMax

OxyMax Calivita - Molecule de oxigen lichid  stabilizat

OxyMax

Pret 192.50 lei in stoc

O cantitate insuficienta de oxigen face imposibila functionarea optima a organismului nostru! OxyMax contine molecule de oxigen biologic, stabilizate in apa, care asigura o oxigenare profunda a intregului organism. O solutie lichida electrolitica, netoxica si foarte stabila, care pune in circulatie oxigen in forma moleculara. Picaturile OxyMax CaliVita patrund in fluxul sanguin si contribuie la reducerea efectelor nocive ale mediului. In orasele cu aer poluat, unde cantitatea oxigenului este mica, sau in cazurile unde nevoile de oxigen sunt mai ridicate, activitati sportive si munca fizica, OxyMax poate fi foarte util!

  • Administrare: de 3 ori pe zi, se amesteca 20 de picaturi de OxyMax in aproximativ 250 ml de lichid si se bea
  • Cantitate: 60 ml

Apa de izvor cu continut de ioni negativi de oxigen stabilizat

Beneficii OxyMax CaliVita?

"Oxigenul stabilizat" este un oxid al compusilor clorurilor stabilizat cu ajutorul celor mai bogate surse de oxigen pur care contine in fiecare molecula numerosi atomi de oxigen.

Paharul cu apa obisnuita contine, in medie, 7-12 molecule de oxigen la 1 milion de molecule de apa. Aceasta cantitate este desemnata 7-12 PPM. In „oxigen stabilizat”, continutul mediu de oxigen este 240.000 PPM!

Procesele celulare de oxidare sunt o cheie pentru viata si sanatate. Este un fapt incontestabil. Prin urmare, lipsa oxigenului sta la baza tuturor bolilor, indiferent de motivul acestei lipse. 

Celulele rosii furnizeaza 99% din totalul de oxigen necesar pentru celulele corpului, iar plasma - doar 1%. „Oxigenul stabilizat” intra in celule prin plasma din sange, prin urmare, chiar si la o cantitate insuficienta de globule rosii sau un continut scazut de hemoglobina, celulele corpului primesc oxigenul necesar.

OxyMax are un efect terapeutic urias. Este un suplimente dietetic extrem de eficient cu un spectru larg de actiune.


Produsul OxyMax Calivita - Molecule de oxigen lichid stabilizat, face parte din gama de suplimente alimentare naturale CaliVita si se gaseste in Darurile naturii, sectiunea Calivita speciale.

Cui se recomanda OxyMax

Recomandari:

- celor care traiesc in orase mari si celor care se implica in activitati sportive.

- persoanelor care doresc sa stimuleze si sa creasca rezerva de oxigen a organismului.

- persoanelor care doresc sa-si imbunatateasca metabolismul.

- celor care-si doresc performante sportive mai mari.

- persoanelor care doresc sa imbunatateasca rezerva de energie si procesele fiziologice ale organismului.

- persoanelor care doresc sa stimuleze absorbtia vitaminelor, mineralelor, aminoacizilor si substantelor din plante.

Important:

Manipulati cu atentie pentru a evita ca produsul sa intre in contact cu ochii sau membeanele mucoase. A nu se folosi nediluat. A se urma instructiunile de diluare cu exactitate

Continut:

60ml apa de izvor cu continut de ioni negativi de oxigen stabilizat

Produse cu interes crescut