CaliVita

Polinesian NONI

Polinesian NONI Calivita - intareste rezistenta organismului

Polinesian NONI

Pret 178.50 lei in stoc

Noni este un fruct exotic care contine substante de importanta vitala pentru organism. Polinesian Noni: un produs complex creat sa ofere suport sanatatii voastre, bogat in vitamine, aminoacizi si minerale. Stimuleaza functionarea sanatoasa a celulelor si reduce procesele inflamatorii ce apar in organism. Contribuie la realizarea functiei de detoxifiere a ficatului si are efecte antibacteriene, antivirale si antimicrobiene.

  • Administrare: 2 linguri pe zi sau conform recomandarilor.
  • Cantitate: 946 ml

Polinesian NONI Calivita - intareste rezistenta organismului!

Beneficii Polinesian NONI CaliVita?

Polinesian NONI Juice

Fructul Noni are un efect benefic asupra sistemului imunitar si imbunatateste performantele mentale si fizice. La producerea Polinesian NONI Juice nu se folosesc fructe din culturi agricole. Toate fructele noni din produs sunt obtinute din padurea salbatica necontrolata, necontaminata de civilizatia si industria moderna. Prin urmare, este complet natural.

Polinesian NONI Juice este uscat prin congelare, astfel incat toate ingredientele valoroase sa fie pastrate.

Daca fructele noni sunt pasteurizate, se pierd iremediabil o multime de ingrediente valoroase. Acestea includ enzime precum proxeronina, vitamine, inclusiv vitamina C si complexul flavonoidelor. Noni liofilizat pastreaza ingredientele valoroase pentru sanatatea ta!

Produsul Polinesian NONI Calivita - intareste rezistenta organismului, face parte din gama de suplimente alimentare naturale CaliVita si se gaseste in Darurile naturii, sectiunea Calivita speciale.

Cui se recomanda Polinesian NONI

Produse cu interes crescut