CaliVita

ZenThonic

ZenThonic Calivita - Antioxidant cu mangostana

ZenThonic

Pret 198.50 lei in stoc

ZenThonic este un superconcentrat de fructe sub forma lichida, pe baza de mangostana, cu un continut antioxidant foarte puternic. Este bogat in fibre, bioflavonoide, vitamine si minerale si ajuta la realizarea proceselor de protectie ale organismului impotriva radicalilor liberi, care afecteaza celulele. Poate incetini procesul de imbatranire, are un efect benefic asupra sistemului cardiovascular, asigura un sprijin special sistemului imunitar si imbunatateste conditia fizica.

  • Administrare: 2-6 linguri pe zi
  • Cantitate: 946 ml

Pentru o protectie antioxidanta extraordinar de puternica si stimularea sistemului imunitar.

Beneficii ZenThonic CaliVita?

Mangosteen (Garcinia mangostana) este un fruct exotic foarte dulce, care practic nu este cunoscut pe teritoriile noastre. Dar in tarile tropicale, mangostanul este numit rege al fructelor tropicale si „un fruct al zeilor”. 

Mangosteen este un fruct unic care contine xantoni si are cea mai mare capacitate de absorbtie a radicalilor de oxigen. Cercetarile stiintifice independente au aratat ca mangosteenul contine mai mult de 40 de xantone - adica aproximativ 20% din 200 de tipuri de xantone, descoperite in natura. 

Mangosteen nu numai ca are continut exclusiv ridicat de xantoni - flavonoide cu efect antioxidant puternic -, dar este plin cu alti antioxidanti - catechine si polifenoli. Acesta este singurul produs care contine energie solara in cantitatea necesara.

Ajuta la mentinerea greutatii optime prin detoxifiere si curatarea organismului, creste eficienta dietelor, este un supliment necesar pentru dieta, cu malnutritie. De asemenea, ajuta la controlul nivelului de grasime si zahar din sange, previne imbatranirea prematura.

Suplimentul alimentar complex Zen Thonic promoveaza conservarea sanatatii la nivel celular. Protejeaza impotriva influentei factorilor fatali ai unui mediu, promoveaza autorefacerea unui organism s intareste sistemul imunitar.

ZenTonic are un efect foarte pozitiv asupra organismului, in compozitia sa regasim suc de mangostan imbogatit cu aditivi de struguri rosii, mure, capsuni, zmeura, cirese, merisoare, precum si suc de mere concentrat si pere. 

Unite impreuna, ele reprezinta aproape un set complet de vitamine, minerale, enzime si fibre alimentare necesare organismului nostru. In plus, au creat vibratii care corespund frecventei de vibratie a celulelor care garanteaza buna functionare a tuturor sistemelor sale.

Produsul ZenThonic Calivita - Antioxidant cu mangostana, face parte din gama de suplimente alimentare naturale CaliVita si se gaseste in Darurile naturii, sectiunea Calivita speciale.

Cui se recomanda ZenThonic

Recomandari:

- persoanelor care-si doresc o protectie antioxidanta extraordinar de puternica si stimularea sistemului imunitar.
- persoanelor care obosesc usor si pacientilor aflati in perioada de recuperare in urma unei boli, pentru a-si imbunatati conditia fizica.
- persoanelor suferind de probleme cardiovasculare.
- fumatorilor activi sau pasivi si locuitorilor oraselor cu aer poluat.
- persoanelor care consuma alcool in mod regulat.
- persoanelor care duc o viata stresanta.
- persoanelor care prefera suplimentele alimentare lichide.

Important:

Dupa deschidere a se pastra la frigider. Agitati bine flaconul inainte de consum.

Produse cu interes crescut