CaliVita

AC-Zymes

AC-Zymes CaliVita (100 capsule). Produs Probiotic

AC-Zymes

Pret 72.00 lei in stoc

AC-Zymes este un produs probiotic care contine o concentratie mare de bacterii din specia Lactobacillus acidophilus. Este o bacterie lactica extrem de rezistenta si benefica pentru mentinerea sanatatii sistemului gastrointestinal, inlocuind bacteriile probiotice care se pierd zilnic si participand la activitatea sistemului imunitar. Protejati flora bacteriana normala a tractului digestiv, astfel incat sa puteti sprijini in mod eficient functionarea sanatoasa a sistemului digestiv.

  • Administrare: 1 capsula zilnic sau conform indicatiilor medicului
  • Cantitate: 100 capsule

Produs probiotic

Beneficii AC-Zymes CaliVita?

Datorita consumului excesiv de antibiotice ultimele decenii, bolile de mucegai ale intestinelor s-au extins extrem de mult. Aceste boli pot fi vindecate prin primirea de doze crescute Acidophilus sau AC-Zymes in cateva saptamani. 

Spre deosebire de alte tipuri de bacterii utile, Lactobacillus Acidophilus sunt capabile sa supravietuiasca in intestinele persoanei mai mult de 10 zile.

Aceste suplimente contin in fiecare capsula 2 miliarde de unitati „formatoare de colonii” de Lactobacillus Acidophilus. Asta inseamna ca aceste bacterii sunt vii si sunt capabile sa se multiplice. Recicla bine microflora intestinala si curata bine intestinele.

Te ajuta cu arsurile la stomac, inflamatia si umflarea intestinelor sau hemoroizi. Suprima activitatea bacteriilor patogene - cocci, clostridie si unele tipuri de mucegai. Promoveaza fabricarea alicinei - un antibiotic natural, reduce nivelul de colesterol din sange, joaca un rol important in sinteza vitaminelor B.

Probioticele elimina mirosul neplacut din gura. Este posibila vindecarea acneei si a altor boli ale pielii. Aplicarea corecta a preparatelor mentine flora bacteriana normala a tractului digestiv. Mediul semintelor de plantan (Psyllium) contine fibre si este un ajutor pentru bacteriile intestinale.

Produsul AC-Zymes CaliVita (100 capsule). Produs Probiotic , face parte din gama de suplimente alimentare naturale CaliVita si se gaseste in Digestie, sectiunea Calivita speciale.

Cui se recomanda AC-Zymes

Recomandari:

- In timpul sau dupa urmarea unui tratament cu antibiotice si pentru a evita efectele daunatoare ale altor medicamente administrate permanent.

- Ca adjuvant in tratamentul infectiilor microbiene severe (probleme dermatologice sau ginecologice).

- In tratarea problemelor digestive cauzate de stres.


Important:

A se pastra la rece dupa deschidere. Agitati flaconul inainte de consum! - Nu se recomanda femeilor insarcinate sau care alapteaza. - Persoanele cu afectiuni renale trebuie sa ceara sfatul medicului inainte de consumul produsului, din cauza continutului ridicat de potasiu. - Nu se recomanda persoanelor aflate la terapie cu imunosuprimante.

Continut:

mld Lactobacillus acidophilus activi

Alte Ingrediente: gelatina, stabilizator - celuloza microcristalina,  antiaglomeranti - stearat de magneziu, dioxid de siliciu.


Produse cu interes crescut