CaliVita

Acidophilus

Acidophilus CaliVita

Acidophilus

Pret 90.50 lei in stoc

Lactobacillus acidophilus este o bacterie lactica extrem de rezistenta si benefica pentru mentinerea sanatatii sistemului gastrointestinal, inlocuind bacteriile probiotice care se pierd zilnic si participand la activitatea sistemului imunitar. Protejeaza flora bacteriana normala a tractului digestiv, astfel incat sa puteti sprijini eficient functionarea sanatoasa a sistemului digestiv. Acidophilus, contine si seminte de psyllium. Aceste fibre fermenteaza in intestinul gros si contribuie la functionarea bacteriilor benefice care populeaza acest tract al sistemului digestiv.

  • Administrare: 1 capsula zilnic sau conform recomandarilor
  • Cantitate: 100 capsule

Beneficii Acidophilus CaliVita?

Echilibrul delicat al florei intestinale poate fi usor afectat de un mod de viata nesanatoasa, consumul de alcool, antibioterapie, etc. AC-Zymes si Acidophilus de CaliVita sunt realizate cu Lb. acidophilus, care este una dintre cele mai populare tulpini probiotice care contribuie la functtionarea sanatoasa a sistemului digestiv si imunitar.

Exista un numar foarte mare de microrogansime in tractul gastrointestinal, care sunt denumite in mod colectiv „flora intestinala”. Aceste organisme „probiotice” sunt absolut vitale pentru o buna functionare a colonului si a unui sistem digestiv sanatos. Functia si echilibrul florei intestinale este totusi foarte sensibila si poate fi usor afectata sau suparata din cauza unei varietati de influente nesanatoase. Aceste influente pot include medicamente (in special antibiotice), consumul de alcool, indigestia, aditivii alimentari, poluarea mediului inconjurator, efectele stresului sau inmultirea bacteriilor intestinale nedorite sau daunatoare din cauza bolilor, stresului sau dietei.

Lactobacillus acidophilus este o bacterie deosebit de rezistenta si benefica. Poate trai pana la 10 zile sau mai mult in sistemul digestiv si tinde sa creeze un mediu nefavorabil pentru diferiti agenti patogeni daunatori, cum ar fi clostridii, bacteriile de coli sau ciuperci. Poate promova utilizarea proteinelor din lapte, aminoacizi, grasimi si lactoza si ajuta la sinteza vitaminelor B. Lactobacillus acidophilus iti ofera sprijin pentru un sistem digestiv sanatos, ajutand la mentinerea florei normale a bacteriilor din canalul alimentar.

Psyllium este o fibra derivata din semintele Plantago ovata. Fibrele sunt foarte benefice pentru tractul digestiv, deoarece se leaga cu deseurile nedigerate din intestin si ajuta la eliminarea lor. De asemenea, fibra actioneaza ca un burete, absorband apa si, prin urmare, multe dintre substantele nocive care pot fi prezente in tractul digestiv, precum toxine, metale grele, acizi biliari, grasimi si colesterol. O dieta bogata in fibre ajuta, de asemenea, la pastrarea sanatatii sistemului cardiovascular.

Produsul Acidophilus CaliVita, face parte din gama de suplimente alimentare naturale CaliVita si se gaseste in Digestie, sectiunea Calivita speciale.

Cui se recomanda Acidophilus

Produse cu interes crescut