CaliVita

Digest Ease

Digest Ease Calivita

Digest Ease

Pret 76.70 lei in stoc

Agentii activi ai Digest Ease sunt enzimele digestive naturale, care ajuta la utilizarea nutrientilor. Ele pot fi de mare ajutor in digestia alimentelor de origine vegetala (in special pentru vegetarieni), in anumite probleme de digestie, precum si in cazurile unui regim alimentar neobisnuit.

  • Cantitate: 100 tablete

Beneficii Digest Ease CaliVita?

„Tu esti ceea ce mananci” - se spune, dar aceasta afirmatie ar trebui sa fie calificata. O dieta echilibrata, hranitoare este importanta, dar o digestie adecvata este, de asemenea, vitala pentru a asigura utilizarea eficienta a tuturor substantelor nutritive. In lumea moderna actuala, cu ritm rapid, exista multi factori care pot afecta, incarca sau chiar afecta digestia sanatoasa. Acesti factori pot include aditivi si impuritati alimentare, cresterea consumului de alimente procesate si rapide, obiceiuri alimentare sau personale sarace sau dezechilibrate, stres mental si fizic, poluare si modificari ale metabolismului cauzate de imbatranire.

In urma aportului de alimente, un corp sanatos incepe imediat sa descompuna nutrientii care trebuie folositi. Carbohidratii, proteinele si grasimile digerabile se descompun in particule elementare, care la randul lor pot fi absorbite si folosite de corpul nostru intr-o maniera perfecta. Cu toate acestea, in lumea grabita de astazi, predomina tot mai multe efecte care impiedica acest proces de baza. Cu siguranta, ati simtit cat de grea poate fi o masa grasa.

Obiceiurile alimentare proaste, dieta dezechilibratasi compozitia pune o povara suplimentara asupra sistemului nostru digestiv. Aceste efecte pot fi intensificate in continuare prin alti factori tulburatori: stresul si alimentatia artificiala, care poate bloca activitatea intestinala normala, digestia si absorbtia nutrientilor.

Enzimele sunt elementele cheie digestive care ajuta la descompunerea alimentelor in nutrienti care pot fi folositi de metabolism.

Digest Ease este un complex enzimatic de origine pur vegetala, care functioneaza intr-un spectru mare (de exemplu, intr-un mediu alcalin si acid). Il recomandam in primul rand pentru vegetarieni, deoarece face ca alimentele de origine vegetala sa fie complet digerabile. Desigur, sustine si digestia originii animale. Odata cu inaintarea varstei, eficienta digestiei este redusa, insa problemele digestive pot aparea nu numai la varste inaintate, dar pot aparea ca urmare a dotarilor constitutionale si in alte etape ale vietii. Deoarece digestia este reglementata de enzime, enzimele digestive ingerate pot participa la prevenirea si atenuarea tulburarilor.

Produsul Digest Ease Calivita, face parte din gama de suplimente alimentare naturale CaliVita si se gaseste in Digestie, sectiunea Calivita speciale.

Cui se recomanda Digest Ease

Produse cu interes crescut