CaliVita

Digestive Enzymes

Digestive Enzymes, pentru probleme asociate digestiei

Digestive Enzymes

Pret 84.70 lei in stoc

Digestive Enyzmes contine enzime digestive si substante active de origine vegetala care contribuie la realizarea proceselor digestive. Daca aveti obiceiuri alimentare nesanatoase sau un stil de viata nesanatos, acest lucru poate duce la perturbarea echilibrului de la nivelul sistemului digestiv. Descompunerea nutrientilor cu ajutorul enzimelor este primul pas catre o buna absorbtie si utilizare a acestora de catre organism. Cu enzimele potrivite, puteti stimula descompunerea lipidelor, proteinelor si carbohidratilor, venind astfel in ajutorul sistemului digestiv si al organismului.

  • Administrare: 2 × 1 tablete pe zi in timpul meselor sau dupa recomandari.
  • Cantitate: 100 tablete

Ofera suport sistemului digestiv!

Beneficii Digestive Enzymes CaliVita?

Fara enzime nu exista viara. Sanatatea noastra nu depinde de calitatea mancarii, precum de modul in care suntem capabili sa o digeram. Daca corpul tau, cu exceptia nutrientilor necesari, primeste in alimente suficiente enzime digestive, atunci masa ta poate fi numita completa.

Corpurile noastre pot obtine suficiente enzime numai daca 70% din alimentele noastre sunt neprocesate (crude). Folosind mancare prajita, fiarta, pasteurizata, fortam pancreasul sa efectueze o munca grea la producerea propriilor enzime, asa cum prelucrarea produselor distruge cea mai mare parte a enzimelor lor naturale. 

Supraincarcarea constanta a pancreasului poate duce la epuizarea, moartea celulelor si boala severa. La persoanele mai in varsta pancreasul nu mai este adesea capabil sa produca suficiente enzime, ceea ce duce la pierderea nutrientilor. Lipsa enzimelor apare, de asemenea, din cauza lipsei de vitamine, minerale si aminoacizi necesari pentru elaborarea lor.

Cel mai simplu mod de a elimina multe dintre neregulile digestive este admiterea enzimelor digestive. Complexele enzimatice ar putea deveni rezolvarea acestei probleme.

Complexul de enzime, care intra in compozitia supliment Digestive Enzymes, poate fi utilizat pentru intretinerea preventiva si sprijinirea tratamentului digestiei. Acest supliment alimentar ajuta la dizolvarea cheagurilor de sange in vasele de sange.

Complexele enzimatice ofera asistenta substantiala pentru nedigestionarea alimentelor, stimuleaza munca vezicii biliare, ficatului, membranei mucoase a intestinului subtire si gros. Avantajul lor este ca nu contin ingrediente din cereale, lapte, produse din peste, citrice si oua, care adesea provoaca reactii alergice.

Produsul Digestive Enzymes, pentru probleme asociate digestiei, face parte din gama de suplimente alimentare naturale CaliVita si se gaseste in Digestie, sectiunea Calivita speciale.

Cui se recomanda Digestive Enzymes

Recomandari:

- persoanelor care doresc sa ofere un suport suplimentar sistemului digestiv.
- in cazul consumului frecvent de alimente care baloneaza si pentru problemele asociate balonarii.
- in cazul problemelor asociate digestiei.

Important:

In cazul unei boli gastrointestinale grave (ex: ulcer gastric), cereti sfatul medicului inainte de a incepe folosirea acestui produs.

Continut:

75mg Pancreatina, 75mg Seminte de chimen, 37.5mg Turmeric, 25mg Acid glutamic, 17.5mg Pepsina, 12.5mg Bromelaina, 10mg Diastaza, 7.5mg Proteaza, 5mg Papaina

Produse cu interes crescut