CaliVita

Nopalin

Nopalin, tablete cu fibre de cactus Nopal

Nopalin

Pret 103.40 lei in stoc

Fiind un produs care utilizeaza frunza cactusului Nopal, Nopalin stimuleaza detoxifierea si are efecte benefice asupra functionarii intestinelor, fiind o sursa bogata de fibre si aprovizionand organismul cu vitamine (B1, B2, niacina) si minerale. Frunza de cactus impiedica absorbtia grasimilor si intensifica procesele de descompunere si secretie. Datorita efectului sau diuretic, ajuta la functionarea vezicii biliare si a rinichilor.

  • Administrare: 3x2 tablete pe zi in timpul meselor sau in functie de recomandari
  • Cantitate: 200 tablete

Tablete cu fibre de cactus Nopal

Beneficii Nopalin CaliVita?

Nopal este un cactus din familia Opuntia a carui tulpina poseda o varietate de substante cu proprietati medicinale. Nopalin contine vitamine, minerale si fibre, incluse din abundenta in tulpinile uscate ale nopalului. Are o valoare speciala, deoarece, pe langa capacitatea de a regla metabolismul, ofera organismului numerosi nutrienti importanti. Lista actiunilor favorabile a nopalului este compusa din urmatoarele:

      - efect antioxidant;

      - reglementarea nivelului de zahar;

      - reducerea colesterolului si a trigliceridelor;

      - reglarea eficienta a greutatii;

      - reglarea functiei tractului gastrointestinal;

      - curatarea colonului;

      - reglarea muncii ficatului.

Datorita acestor proprietati, Nopalin este magnificul supliment alimentar care poate fi utilizat in mai multe scopuri. Poate ajuta la sustinerea sau scaderea greutatii, accelerarea saturatiei, reducerea poftei de mancare si asistarea in lupta cu un obicei de supraalimentare -  acea muscatura intre mese. In acelasi timp, reduce oportunitatea unei celulite (inflamatia unui tesut conjunctiv liber). Supravegheaza fabricarea sucului gastric, reducand riscul de ulcere la nivelul stomacului si intestinului duodenal.

Nopalin poate fi de ajutor diabeticilor, deoarece incetineste absorbtia glucozei din alimente, ceea ce scade productia de insulina si, in acelasi timp, are capacitatea de a reduce nivelul glicemiei din sange. Stim ca in Mexic, unde cactusul Nopal este un aliment popular, incidenta diabetului este semnificativ mai mica decat in America de Nord si Canada.

Un avantaj important la Nopalin este capacitatea sa de a reduce nivelurile crescute de colesterol si trigliceride din sange. Consolidarea proceselor de auto-vindecare a organismului, creste rezistenta acestuia. Acest supliment este o sursa excelenta de proteine usor asimilabile, vitamina C si bioflavonoide. Poate fi folosit ca adaos la dieta vegetariana.

Includeti Nopalin in alimentatia voastra zilnica, iar in felul acesta va puteti creste consumul de fibre, asigurandu-va ca nivelul glicemiei se mentine in limite normale!

Produsul Nopalin, tablete cu fibre de cactus Nopal, face parte din gama de suplimente alimentare naturale CaliVita si se gaseste in Digestie, sectiunea Calivita speciale.

Cui se recomanda Nopalin

Recomandari:

- persoanelor care urmeaza un regim de slabire, datorita senzatiei de satietate ce apare in urma administrarii tabletelor.

- persoanelor suferind de constipatie, pentru a ameliora aceasta problema.

- pentru reducerea nivelului ridicat al colesterolului di trigliceridelor.

- suferinzilor de diabet, pentru a le creste consumul de fibre.

- persoanelor care au probleme cu celulita.

Important:

Luati intotdeauna Nopalin cu o cantitate mare de lichid pentru a stimula marirea volumului fibrelor pe care le contine si aparitia senzatiei de satietate

Continut:

300mg Frunza de cactus Nopal

Produse cu interes crescut