CaliVita

ProbioBalance

ProbioBalance Calivita, Pro si prebiotice

ProbioBalance

Pret 89.20 lei in stoc

Probio Balance este o tableta masticabila, cu o aroma placuta, pe care fiecare copil si adult o va lua cu placere. Fiecare tableta contine patru miliarde UFC (unitati formatoare de colonii) de probiotice. Cele trei tulpini de bacterii probiotice din compozitia tabletei se regasesc in flora intestinala sanatoasa. Ele contribuie la protejarea sistemului imunitar, eliminarea infectiilor diareice si refacerea florei intestinale distruse. Prebioticele (fructo-oligozaharide) adaugate in continutul tabletei ajuta la fixarea si dezvoltarea probioticelor.

  • Administrare: ca supliment alimentar, 1-2 tablete pe zi sau conform recomandarilor medicului.
  • Cantitate: 60 tablete masticabile

Pro si prebiotice

Beneficii ProbioBalance CaliVita?

Microorganisme vii, binefacatoare, care prin supravietuirea enzimelor si a unui mediu acid la nivelul cicatricii experimentale sunt probiotice. Acestia sunt capabile sa se colonizeze in intestine, unde ajuta la cresterea normei florei intestinale. Exista anumite conditii in care suplimentarea lor poate fi necesara.

Flora intestinala este compusa din specii de bacterii care sunt colonizate pe membrana mucoasa a intestinelor. Exista o suta de specii de bacterii care traiesc in simbioza cu corpul gazda, acestea pot depasi aproximativ 1,5 kg. Au un rol multiplu: pot creea distinctia functiilor intestinale, pot ajuta absorbtia si utilizarea nutrientilor certi, pot promova o miscare peristatica adecvata, pot produce vitamini (K, B, acide folice), mai mult decat 70%. dintre substantele imune sunt sintetizate in intestine, acestea sustin buna functionare a sistemului imunitar.

Pentru functionarea corecta a probioticelor, este nevoie si de prebiotice. Prebioticele sunt complexe care, fiind singurul aliment al probioticelor, sunt capabile sa le stimuleze cresterea si sa le promoveze colonizarea.

Intestinele si bacteriile care traiesc acolo se afla intr-o stare de echilibru, ceea ce poate fi deranjat cu usurinta de circumstantele externe. Daca echilibrul este deranjat, bacteriile pogenice si alte microorganisme se pot multiplica mai repede in detrimentul bacteriilor benefice. Cauzele care stau la baza unei tulburari sunt in mare parte stresul, alimentatia defectuoasa, terapiile cu antibiotice, precum si diferite conditii diareice.

ProbioBalance este o formula complexa. Contine trei siruri probiotice (Lb. acidophilus, Lb. rhamnosus si B. longum) in numar de 4 miliarde de germeni, completate cu prebiotice (fructo-oligosacacide). Datorita formulei sale masticabile, este usor de folosit, ideala chiar si pentru copii, atunci cand este mestecata. Datorita numarului sau mare de germeni, il recomandam in mod special dupa terapia cu antibiotice, la fel de bine in timpul calatoriilor.

Produsul ProbioBalance Calivita, Pro si prebiotice, face parte din gama de suplimente alimentare naturale CaliVita si se gaseste in Digestie, sectiunea Calivita speciale.

Cui se recomanda ProbioBalance

Recomandari:

- persoanelor care doresc sa-si refaca flora intestinala dupa un tratament cu antibiotice.
- persoanelor care calatoresc, pentru a preveni bolile diareice si ca adjuvant in tratamentul acestora.
- persoanelor care doresc sa mentina si sa intareasca echilibrul florei intestinale

Important:

Daca suferiti de o boala gastrointestinala grava (ex: ulcer, boala lui Crohn), cereti sfatul medicului inainte de folosirea acestui produs. In caz de diaree, trebuie sa urmati masurile generale recomandate (consumul de cantitati mari de lichide), chiar daca folositi acest produs.

Continut:

335mg Lactobacillus acidophilus, 17.87mg Bifidobacterium longum, 6.7mg Lactobacillus rhamnosus, 25mg Fructo-oligozaharide (FOS)

Produse cu interes crescut