CaliVita

Omega 3 concentrate

Omega 3 concentrate. Concentrat de Omega 3

Omega 3 concentrate

Pret 75.50 lei in stoc

Omega 3 de la CaliVita contine doze mari de acizi grasi omega 3 din uleiul de peste. Ingredientele sale active contribuie la mentinerea nivelului normal al grasimilor din sange si al tensiunii arteriale, reduce inflamatiile, ajuta la functionarea normala a sistemului nervos si a creierului si mentine sanatatea ochilor. Consumul de acizi grasi omega-3 (5-8 g pe zi) este deosebit de util, iar concentratul Omega 3 de la CaliVita ofera cantitati mari de EPA si DHA omega 3 in ulei de peste purificat, puternic concentrat. Capsulele mici sunt mai usor de inghitit, ceea ce face utilizarea mai convenabila pentru persoanele in varsta, copii sau femei insarcinate.

  • Administrare: Ca supliment alimentar, 1-3 capsule gelatinoase pe zi sau conform recomandarilor
  • Cantitate: 100 capsule gelatinoase

Concentrat de Omega 3

Beneficii Omega 3 concentrate CaliVita?

Organismul nostru nu este capabil sa produca acizi grasi nesaturati independent, prin urmare, ar trebui sa oferim organismului nostru suplimente alimentare. Acizii grasi nesaturati sunt necesari pentru sinteza hormonilor prostaglandinelor. Prostaglandinele sunt implicate in reglarea sistemului circulator si a sistemului imunitar, precum si in accentuarea metabolismului grasimilor. Acestea reduc nivelul cel mai ridicat de colesterol si trigliceride, in timp ce joaca un rol semnificativ in prevenirea aterosclerozei si a atacului de cord. Aceste atribute pozitive sunt inerente uleiului de peste.

Uleiul de peste Omega 3 este important in primul rand pentru intretinerea preventiva si tratamentul bolilor cardiovasculare. Reduce eficient nivelul crescut de lipide din sange si contine o cantitate semnificativa de vitamina E. 

Acizii grasi esentiali mobilizeaza sistemul imunitar in ansamblu, astfel incat pot fi aplicati cu succes in tratamentul proceselor inflamatorii cronice, bronsita in randul fumatorilor, emfizemul pulmonar si psoriazis. Puteti obtine imbunatatiri in tratamentul bolilor cronice ale sistemului nervos (de exemplu, scleroza multipla). Acizii grasi Omega 3 previn, de asemenea, aparitia cancerului, in special, cancerului intestinului gros.

Produsul Omega 3 concentrate. Concentrat de Omega 3, face parte din gama de suplimente alimentare naturale CaliVita si se gaseste in Lumea vie a marilor, sectiunea Calivita speciale.

Cui se recomanda Omega 3 concentrate

Recomandari:

- persoanelor care prezinta probleme cardiovasculare si ale tensiunii arteriale si tuturor celor care acorda importanta mentinerii sanatatii si functionarii normale a acestor organe.
- femeilor ins?rcinate si copiilor de varsta foarte mica, pentru a stimula dezvoltarea normala.
- persoanelor care doresc sa dea un ajutor organismului in lupta acestuia cu bolile inflamatorii (ex: inflamatii artritice).
- persoanelor care urmeaza un regim alimentar sarac in gr?simi sau cure de slabire.
- tuturor celor care doresc sa-si mentina sanatatea vederii si a sistemului nervos.

Important:

Acizii grasi nesaturati sunt foarte sensibili la efectele daunatoare ale radicalilor liberi, astfel ca persoanelor care consuma cantitati mari de acizi grasi omega-3 li se recomanda sa ia si suplimente cu antioxidanti.

Continut:

600mg Ulei concentrat de peste, 180mg EPA (acid eicosapentaenoic), 120mg DHA (acid docosahexaenoic)

Produse cu interes crescut