CaliVita

Shark Aid

Shark Aid (90 tablete). Cartilaj de rechin

Shark Aid

Pret 126.30 lei in stoc

Shark Aid este un supliment alimentar care contine cartilaj de rechin, contribuind in mod eficient la functionarea sanatoasa a articulatiilor. Cartilajul de rechin este bogat in substante care se regasesc si un cartilajele umane, cum este sulfatul de condroitina, care, printre altele, este cunoscut pentru efectul sau anti-inflamator.

  • Administrare: 3x2 tablete pe zi sau in functie de recomandari
  • Cantitate: 90 tablete

Supliment alimentar care contine cartilaj de rechin

Beneficii Shark Aid CaliVita?

Hidrobiologii numesc rechinii mecanismul viu perfect. Ei traiesc pe planeta noastra deja 400 de milioane de ani. Rechinii nu dorm niciodata, nu se odihnesc niciodata, niciodata nu sunt bolnavi de cancer.

Biochimistul Charles Lyuer din Sarasota (Florida) a stabilit ca cartilajul rechinului contine 6-7 tipuri de proteine care interfereaza cu formarea sistemului vascular care alimenteaza o tumoare, adica se opun angiogenezei. Daca se limiteaza angiogeneza (dezvoltarea sistemului vascular care alimenteaza tesutul cancerului si le leaga la partile sanatoase ale unui organism), este posibil sa se previna cresterea unei tumori canceroase si distribuirea acesteia pe partile sanatoase ale corpului (metastaze).

O atentie speciala este meritata de sistemul imunitar foarte puternic si eficient al unui rechin. Se vindeca foarte repede de ranile provocate si nu prezinta niciodata boli infectioase. Caracteristica sistemului imunitar consta in faptul ca produce constant anticorpi care sunt prezenti in sangele rechinului tot timpul. Acest lucru il diferenttiaza de organismul  oamenilor, la care de obicei, sistemul imunitar „doarme” si devine activ doar atunci cand este necesar sa inceapa lupta impotriva oricarui adversar.

Este posibil ca extractul din cartilajul rechinului sa poata fi aplicat cu succes pentru intretinerea preventiva a tumorilor canceroase si, in unele cazuri, pentru tratamentul acestora. Acest supliment poate fi aplicat cu succes, de asemenea, la tratamentul bolilor inflamatorii ale articulatiilor (artrita reumatoida, osteoartrita), psoriazis, unele alte boli ale pielii cu caracter inflamator, precum si boli ale ochilor aparute ca urmare a unui diabet.

Produsul Shark Aid (90 tablete). Cartilaj de rechin, face parte din gama de suplimente alimentare naturale CaliVita si se gaseste in Lumea vie a marilor, sectiunea Calivita speciale.

Cui se recomanda Shark Aid

Recomandari:

- sportivilor si persoanelor care efectueaza munci fizice, pentru a ameliora efectele daunatoare ale efortului intens asupra cartilajelor.
- varstnicilor, pentru a contribui la functionarea sanatoasa a cartilajelor si condrificarea (formarea cartilajelor) adecvata.
- ca adjuvant in tratamentul artritei reumatoide.

Important:

Datorita efectului inhibitor asupra formarii de noi vase sanguine, cartilajul de rechin nu poate fi folosit in perioada sarcinii si alaptarii si inainte sau dupa operatii si interventii chirurgicale. Nu consumati acest produs, daca sunteti alergici la peste sau moluste. Daca suferiti de o boala cardiovasculara, cereti sfatul medicului inainte de folosirea acestui produs.

Se interzice categoric administrarea acestui preparat la cei care au suferit fracturi osoase sau infarct miocardic. Utilizarea lor se recomanda doar dupa 5-6 saptamani de la accident sau de la interventiile chirurgicale.


Continut:

750mg Cartilaj de rechin

Produse cu interes crescut