CaliVita

Spirulina Chlorella PLUS

Spirulina Chlorella PLUS, preparat complex alcalinizant

Spirulina Chlorella PLUS

Pret 127.60 lei in stoc

Spirulina Chlorella PLUS imbogateste combinatia dintre algele spirulina si chlorella cu lucerna si graul incoltit. Clorofila, care se gaseste in plante, are un impact benefic asupra echilibrului acid-alcalin al organismului, astfel ca asigura detoxifierea si alcalinizarea acestuia. Tableta mai contine un amestec de substante benefice din fructe si legume, intr-o forma concentrata. Produsul ofera si o protectie eficienta impotriva radicalilor liberi, datorita extractelor de licopen si luteina.

  • Administrare: ca supliment alimentar, 1 tableta pe zi sau conform recomandarilor.
  • Cantitate: 100 tablete

Preparat complex alcalinizant

Beneficii Spirulina Chlorella PLUS CaliVita?

Din cele mai vechi timpuri, oamenii foloseau multe specii de alge, care contin substante nutritive valoroase. Cu toate acestea, in tarile occidentale acest produs valoros a fost descoperit relativ recent, dar acum algele au fost aplicate cu succes in suplimente alimentare.

Spirulina adora apa calda, alcalina. Aceasta alga contine multi nutrienti valorosi. Aproximativ 70% din compozitia sa este proteina usor digerabila. In plus, spirulina contine vitamine B, fitocianine, clorofila, beta-caroten (mai mult decat morcovii), precum si vitamina E si unele substante minerale.

Chlorella, la fel ca spirulina, traieste intr-un mediu alcalin. Este o sursa excelenta de proteine (60%), contine vitamine, minerale si oligoelemente solubile in grasimi, precum si fibre vegetale. Chlorella, precum si spirulina, este sursa excelenta de iod organic, necesar in special persoanele care se confrunta cu deficit de acest element.

Algele contin iod in forma organica, ceea ce asigura buna digestie a acestuia. Iodul este necesar pentru a produce hormoni tiroidieni, pentru un metabolism corespunzator, protectie impotriva parazitilor, pentru o sanatate buna a parului, pielii si unghiilor.

Clorofila, care este continuta in spirulina si chlorella, contribuie la alcalinizarea organismului si la eliminarea produselor metabolice daunatoare. 

Produsul Spirulina Chlorella PLUS, preparat complex alcalinizant, face parte din gama de suplimente alimentare naturale CaliVita si se gaseste in Lumea vie a marilor, sectiunea Calivita speciale.

Cui se recomanda Spirulina Chlorella PLUS

Recomandari:

- ca adjuvant in dietele de alcalinizare.

- persoanelor care consuma cantitati excesive de produse alimentare acidifiante (ex: carne, grasimi animale, ulei care nu este obtinut prin presare la rece, faina alba sau zahar rafinat).

- celor care trebuie sa inlocuiasca aminoacizii esentiali pierduti de organism.

Important:

Pacientii suferind de hipertiroidism trebuie sa ceara sfatul medicului inainte de a consuma produse pe baza de alge

Produse cu interes crescut