CaliVita

Spirulina Max

Spirulina Max, produs de alcalinizare cu alge

Spirulina Max

Pret 44.00 lei in stoc

Datorita efectului sau de alcalinizare, alga spirulina, care se gaseste in apele dulci, este cel mai potrivit supliment pentru o dieta de detoxifiere si alcalinizare. Spirulina poate fi benefica nu doar pentru organismul acidifiat, dar si ca sursa de proteine, deoarece contine toti aminoacizii esentiali. In plus, continutul sau de fibre este si el semnificativ, fiind bogata si in fier, zinc si vitamina B.

  • Administrare: 2-4 tablete pe zi sau conform recomandarilor.
  • Cantitate: 60 tablete

Produs de alcalinizare cu alge

Beneficii Spirulina Max CaliVita?

Spirulina este o substantata nutritiva excelenta. Aproximativ 40-60% din materiile prime sunt substante usor de absorbit. Contine proteine pe deplin, astfel incat si vegetarienii il pot folosi ca substitut pentru aminoacizi. Spirulina are o concentratie mare de iod si potasiu, ceea ce o recomanda persoanelor care iau medicamente diuretice.

Datorita continutului ridicat de iod natural, spirulina poate egaliza functia scazuta a glandei tiroide. De asemenea, serveste ca sursa naturala de fier, ceea ce ofera posibilitatea de a-l folosi ca inlocuitor al fierului. In plus, spirulina contine multe vitamine diferite. Exista grupul B intreg, vitaminele C, E, A si acidul linolenic, de asemenea acidul nucleic (ADN si ARN) si clorofila, care este un instrument excelent pentru piele si are proprietati antibacteriene.

A obtinut rezultate excelente in boli virale. S-a dovedit fara echivoc ca spirulina creste imunitatea organismului. Prin urmare, medicii o folosesc din ce in ce mai mult ca tratament suplimentar pentru diferite boli.

Are proprietati antioxidante, normalizeaza metabolismul in organism, favorizeaza eliminarea sarurilor de strontiu, arata un efect protector la procesele patologice din ficat, scade colesterolul si trigliceridele din sange, avertizeaza asupra imbatranirii timpurii a corpului.

Spirulina este recomandata la astfel de boli: ateroscleroza, boli gastro-intestinale (hepatita, ciroza hepatica, ulcere ale stomacului si duodenului), anemie, boli, care au dus la opresiunea sistemului imunitar, pentru eliminarea toxinelor xenobiotice  din organism. 

Il recomandam copiilor nascuti dupa accidentul de la Chernobal, care au o incidenta scazuta a activitatii fizice - 0,5 grame pe zi timp de 21 de zile. 

Produsul Spirulina Max, produs de alcalinizare cu alge, face parte din gama de suplimente alimentare naturale CaliVita si se gaseste in Lumea vie a marilor, sectiunea Calivita speciale.

Cui se recomanda Spirulina Max

Recomandari:

- ca adjuvant in dietele de alcalinizare.
- persoanelor care consuma cantitati excesive de produse alimentare acidifiante (ex: carne, grasimi animale, ulei care nu este obtinut prin presare la rece, faina alba sau zahar rafinat).
-celor care trebuie sa inlocuiasca aminoacizii esentiali pierduti de organism.

Important:

Pacientii suferinzi de hipertiroidism trebuie sa ceara sfatul medicului inainte de a consuma produse pe baza de alge

Continut:

500mg Extract de alge Spirulina

Produse cu interes crescut