CaliVita

Menopausal Formula

Menopausal Formula, pentru femeile aflate la menopauza

Menopausal Formula

Pret 153.00 lei in stoc

La menopauza sau dupa, corpul si metabolismul femeilor se schimba. Riscul de aparitie al unor boli ce pot fi prevenite creste (cum ar fi osteoporoza si bolile cardiovasculare). In Menopausal Formula va oferim un amestec de ingrediente active care pot reduce in mod natural simptomele menopauzei (iritabilitate, bufeuri, crestere in greutate) si scad riscurile mari cauzate de aceste schimbari.

  • Administrare: 3x1 capsula pe zi sau conform recomandarilor
  • Cantitate: 135 capsule

Pentru femeile aflate la menopauza

Beneficii Menopausal Formula CaliVita?

Mai devreme sau mai tarziu, fiecare femeie ajunge la un punct, asociat cu anumite modificari fiziologice, cu alte cuvinte - punctul culminant. De obicei apare la 40-55 de ani si se exprima in incetarea treptata a menstruatiei. Din pacate, simptomele asociate cu aceasta afectiune sunt cele mai neplacute. Menopausal Formula ajuta la minimizarea acestor sentimente dureroase.

Pentru multe femei, menopauza provoaca multe inconveniente manifestate in bufeuri, palpitatii cardiace, transpiratie crescuta, insomnie, schimbari de dispozitie etc. Multe dintre aceste simptome sunt cauzate de niveluri mai mici de estrogen si de alti hormoni care regleaza ciclul menstrual.

Aceste simptome pot fi reduse prin utilizarea hormonoterapiei. Cu toate acestea, utilizarea hormonilor feminini nu este cea mai buna solutie la aceasta problema, mai ales avand in vedere faptul ca in zilele noastre multe persoane prefera produsele naturale.

Conform studiilor recente, sportul, alimentatia corecta si produsele pe baza de plante pot atenua foarte mult simptomele neplacute ale menopauzei. Menopausal Formula contine extracte de plante utile, care ajuta organismul sa supravietuiasca acestei perioade neplacute.

Coada de cal de camp are propriettai diuretice. Ginsengul sibian stimuleaza procesele mentale si rezistenta fizica. Licorice este un antispasmodic pentru muschii netezi. Substantele active ale radacinii negre de cohosh sussin activitatea sistemului nervos. Chasteberry stimuleaza productia de progesteron, care joaca un rol important in reglarea ciclului menstrual.

Menopausal Formula nu este doar un set de ierburi, ci si un set de vitamine si minerale sanatoase necesare!

Menopauza pentru femei inseamna mult stres, prin urmare, organismul in menopauza are nevoie de o cantitate crescuta de vitamine B, in special acid pantotenic. Menopausal Formula contine practic toate vitaminele B, inclusiv acid pantotenic in doza suficienta.

Produsul Menopausal Formula, pentru femeile aflate la menopauza, face parte din gama de suplimente alimentare naturale CaliVita si se gaseste in Pentru el pentru ea, sectiunea Calivita speciale.

Cui se recomanda Menopausal Formula

Recomandari:

- femeilor care au intrat in perioada schimbarilor aduse de varsta si carora menopauza le provoaca simptome neplacute.

- femeilor care doresc sa previna afectiunile de mare risc asociate menopauzei.

Important:

Nu folositi acest produs daca sunteti gravida sau alaptati. Daca aveti vreo boala sau luati medicamente, consultati medicul inainte de a utiliza acest produs.

Produse cu interes crescut