CaliVita

New Life

Multivitamine pentru femei insarcinate sau aflate la lactatie

New Life

Pret 69.30 lei in stoc

Pentru femeile insarcinate, tinerele mame sau chiar femeile care se pregatesc sa devina mame, este foarte importanta satisfacerea nevoilor crescute de vitamine si minerale ale organismului. Aici, New Life le vine in ajutor. Fierul, vitamina C, vitaminele B, calciul si magneziul sunt esentiale pentru formarea celulelor sanguine, dezvoltarea sanatoasa a sistemelor imunitar, osos si nervos ale embrionului, precum si pentru asigurarea unui suport pentru organismul mamei.

  • Cantitate: 120 tablete

Multivitamine pentru femeile insarcinate sau aflate la lactatie

Beneficii New Life CaliVita?

In viata unei femei apar acele momente in care nevoia organismului de nutrienti depaseste normele stabilite pentru adulti. In timpul sarcinii si alaptarii, spre exemplu. Alimentarea organismului cu o cantitate suficienta de vitamine este importanta nu numai pentru sanatatea mamei, ci si pentru dezvoltarea corespunzatoare a copilului.

Pentru fat, mama este singura „sursa” de vitamine si alti nutrienti. Deficienta acesteia poate duce la o bresa a sarcinii, dezvoltarea toxicozei, incetarea prematura a sarcinii, sangerare in timpul nasterii etc.

In a doua jumatate a sarcinii nevoia organismului de fier creste, deoarece in aceasta perioada este activ procesul de formare a sangelui. In acest sens, nevoia de vitamina C creste deoarece favorizeaza o mai buna absorbtie a fierului si sustine sistemul imunitar.

Acidul folic este esential pentru diviziunea corecta a celulelor si formarea unei structuri sanatoase a canalului neural la fat. Necesitatea corpului mamei in vitaminele B creste cu 25-30%.

Viitoarele mame au nevoie si de doze mari de calciu, pentru sanatatea sistemului osos al viitorului copil. La fel se poate spune despre magneziu, care este responsabil pentru echilibrul de calciu, sodiu si potasiu din organism.

Trebuie amintit ca aprovizionarea cu vitamine si minerale a organismului nu trebuie sa se intample doar in timpul sarcinii, ci inca din momentul planificarii. Astfel, puteti pregati in prealabil corpul penru sarcina.

Produsul Multivitamine pentru femei insarcinate sau aflate la lactatie, face parte din gama de suplimente alimentare naturale CaliVita si se gaseste in Pentru el pentru ea, sectiunea Calivita speciale.

Cui se recomanda New Life

Recomandari:

- femeilor care intentioneaza sa ramana insarcinate.

- femeilor insarcinate si celor care alapteaza.

Important:

Gravidele si mamele care alapteaza trebuie sa se adreseze medicului inainte de a consuma aceste preparate, mai ales in cazul asocierii cu alte vitamine sau medicamente.

Produse cu interes crescut