CaliVita

Vital Woman

Vital Woman, stimulator al performantei pentru femei

Vital Woman

Pret 80.50 lei in stoc

Cu ingredientele active exotice, de origine vegetala, VitalWoman este creat pentru stimularea proceselor fiziologice normale din corpul feminin. Ingredientele sale naturale au efecte asemanatoare cu cele ale hormonilor feminini si astfel ajuta la cresterea dorintei sexuale, vitalizeaza si ofera un continut bogat de vitamine si minerale.

  • Administrare: 1 tableta pe zi sau in functie de recomandari
  • Cantitate: 60 tablete

Stimulator al performantei pentru femei

Beneficii Vital Woman CaliVita?

VitalWoman este un produs menit sa restabileasca sanatatea si echilibrul sistemului hormonal, ridica starea generala de energie, intareste sistemul mental si libidoul, tonificand intregul corp al unei femei, care astazi este semnificativ zguduita de numeroase obligatii si stil de viata.

Femeia moderna este mult mai incarcata de obligatii si de nevoia de a fi o frumoasa, de succes, sanatoasa (si in acelasi timp mama) decat bunicii nostri.

Stresul pe termen lung duce la o lipsa de energie si se traduce prin oboseala cronica, epuizare mentala si, in final, depresie.

Drept urmare, sanatatea fizica scade si sistemul hormonal este perturbat. Pierderea de vitalitate, vigoare si bucurie de viata este foarte frecventa, iar o parte din aceasta este o pierdere a interesului pentru viata sexuala.

VitalWoman in compozitia sa reprezinta o multitudine de plante medicinale care actioneaza sinergic pentru a restabili armonia si a spori libidoul.

Produsul Vital Woman, stimulator al performantei pentru femei, face parte din gama de suplimente alimentare naturale CaliVita si se gaseste in Pentru el pentru ea, sectiunea Calivita speciale.

Cui se recomanda Vital Woman

Recomandari:

- femeilor care-si doresc o activitate sexuala mai intensa, pentru o relatie implinita.
- femeilor care vor sa-si incarce corpul cu energie si sa stimuleze fertilitatea.
- femeilor care doresc sa restabileasca regularitatea ciclului menstrual si sa reduca durerile menstruale.
- femeilor aflate la menopauza care doresc o suplimentare naturala a hormonilor feminini si celor care vor sa-si regaseasca libidoul.
- femeilor care doresc sa-si imbunatateasca starea generala, celor care se simt tensionate, in dispozitie proasta sau cu moralul scazut sau celor care urmeaza un tratament pentru depresie, ca adjuvant.

Continut:

125mg Pulbere de frunze de Damiana, 100mg Pulbere de radacina de Suma, 100mg Pulbere de radacina de Maca, 100mg Extract de guarana (3:1, cafeina) (contine sulfiti), 50mg Pulbere de radacina de Sarsaparilla, 50mg Pulbere de fructe de Saw Palmetto, 25mg Pulbere de scoarta de Catuaba

Produse cu interes crescut