CaliVita

Chromium Max 500

Chromium Max 500 CaliVita

Chromium Max 500

Pret 58.10 lei in stoc

Cromul este un microelement esential, ceea ce inseamna ca organismul uman nu este capabil sa il produca, putand fi obtinut numai din surse externe. Participa la metabolismul normal al glucidelor, proteinelor si lipidelor si contribuie la mentinerea unui nivel normal al glicemiei. Datorita acestui efect, poate preveni aparitia „poftei” de dulciuri, declansata de fluctuatia brusca a nivelului glicemiei, si astfel creste eficacitatea dietelor de slabit. Se utilizeaza ca adjuvant in tratamentele recomandate pentru atingerea unui nivel normal al glicemiei.

  • Administrare: consumati 1 capsula pe zi sau in functie de recomandari
  • Cantitate: 100 capsule

O tableta de Chromium Max 500 furnizeaza tot atat crom cat 5 portii (420 gr) de broccoli !

Beneficii Chromium Max 500 CaliVita?

Cromul este un element esential pentru metabolismul proteinelor, grasimilor si carbohidratilor. Toti stim despre insulina si rolul ei semnificativ in dezvoltarea muschilor, reglarea greutatii si a unui sistem cardio-vascular sanatos. Insulina ajuta celulele sa primeasca glucoza si aminoacizii necesari pentru producerea de energie si sinteza proteinelor. 

Mai putin cunoscut este faptul ca insulina nu poate participa la metabolismul carbohidratilor fara asistenta cromului. Lipsa cromului poate provoca sensibilitate crescuta la zahar, diabet, colesterol ridicat si boli de inima. 

Simptomele lipsei de crom pot creste prin utilizarea excesiva de zaharuri simple (glucoza, fructoza si zahar rafinat). Solutia acestei probleme este consumul de suplimente alimentare cu crom.

Picolinatul de crom este o forma activa biologic de crom. Stimuleaza metabolismul carbohidratilor, imbunatateste actiunea insulinei si stabilizeaza echilibrul energetic prin reglarea continua a nivelului de zahar din sange. Accelereaza asimilarea aminoacizilor, accelereaza sinteza proteinelor si are un efect benefic asupra proceselor metabolice. Acest lucru creste rezistenta, deoarece organismul se redreseaza rapid.

Deoarece suplimentele alimentare care contin crom, normalizeaza in mod semnificativ nivelul de zahar din sange, acestea pot fi deosebit de utile pentru pacientii cu diabet, in special in stadiul initial al bolii. Cu toate acestea, nu sunt un inlocuitor al insulinei sau al medicamentelor anti-diabetice. 

Intr-o dieta corespunzatoare, cu exercitii fizice regulate, poate fi de mare ajutor persoanelor care doresc sa slabeasca si sportivilor care doresc sa atinga si sa mentina greutatea corporala ideala. 

Datorita impactului asupra asimilarii proteinelor, cromul poate accelera cresterea musculara si poate reduce grasimea corporala la sportivi si in special culturisti. Eficacitatea efectelor anabolice ale cromului (formarea muschilor) este echivalenta cu actiunea hormonilor (testosteron). 

Produsul Chromium Max 500 CaliVita, face parte din gama de suplimente alimentare naturale CaliVita si se gaseste in Reducerea greutatii, sectiunea Calivita speciale.

Cui se recomanda Chromium Max 500

Recomandari:

- persoanelor a caror continua senzatie de foame, in special de glucide, le scade sansele de a reduce din greutatea corporala.
- ca adjuvant in tratamentele recomandate pentru atingerea unui nivel normal al glicemiei.

Important:

Nu este recomandat femeilor insarcinate si mamelor care alapteaza. Acest produs nu inlocuieste un regim de slabire adecvat, activitatea fizica sau orice alte schimbari necesare in stilul de viata.

Continut:

60mcg Crom

Produse cu interes crescut