CaliVita

Bio Harmonex 4

Bioharmonex 4 CaliVita, aparat de biorezonanta

Bio Harmonex 4

Pret 2970.00 lei in stoc

BioHarmonex 4 CaliVita este un dispozitiv ce functioneaza pe principiile biofizicii, mai precis ale biorezonantei. Potrivit principiilor biorezonantei, fiecare celula din organismul uman genereaza un camp electromagnetic. Acest camp electromagnetic reprezinta una dintre modalitatile prin care celulele comunica intre ele pentru a regla diferite procese fiziologice din organism. BioHarmonex este un dispozitiv de biorezonanta conceput pentru uzul la domiciliu. Intervalul de frecventa in care functioneaza acest aparat poate reface echilibrul organismului, in cazul diverselor dereglari.

  • Aplicare: Aparat de biorezonanta

Bio Harmonex 4 - Aparat de biorezonanta

Beneficii Bio Harmonex 4 CaliVita?

Biorezonanta este una dintre cele mai promitatoare domenii ale medicinei viitoare pentru ca prin impactul asupra celor mai importante procese din organism, acesta promoveaza autoreglarea. Nu provoaca niciun fel de reactii adverse si ajuta organismele noastre sa-si aminteasca doar ceea ce stiau deja, cand erau sanatoase. BioHarmonex 4 genereaza un camp magnetic care poate fi utilizat in terapia suplimentara. Efectul sau terapeutic este confirmat si de testele clinice.

Cum functioneaza BioHarmonex 4? Ce este biorezonanta?

Fiecare celula reprezinta o unitate electromagnetica minuscula ce raspunde cu impulsuri electrice la influentele externe sau, cu alte cuvinte, comunica. Biorezonanta, care foloseste semnale electromagnetice, ajuta la restabilirea functiilor perturbate ale celulelor, sprijinind astfel functionarea optima a organismului.

Cum se foloseste?

Pune dispozitivul aproape de corp, selecteaza programul dorit si porneste-l. BioHarmonex este un aparat portabil si se poate folosi in orice situatie si oriunde: la intalnire, la lucru, acasa, in fata televizorului, etc.

BioHarmonex (generatia 4) de la CaliVita are 25 de programe integrate care vizeaza prevenirea diferitelor probleme de sanatate, detoxifierea organismului, dureri de sevraj, incetinirea imbatranirii, cresterea eficientei fizice si mentale. Aceste programe pot fi utilizate separat sau consecutiv, unul dupa altul.

Spre deosebire de alte dispozitive de acest tip, BioHarmonex actioneaza fara contact, adica nu necesita conectarea electrozilor la punctele de acupunctura. Puteti utiliza dispozitivul facand treburile casnice, in timp ce lucrati sau mergeti pe jos. De asemenea, garanteaza o securitate impotriva daunelor aduse propriului biocamp al persoanei.

Produsul Bioharmonex 4 CaliVita, aparat de biorezonanta, face parte din gama de suplimente alimentare naturale CaliVita si se gaseste in Bioharmonex, sectiunea Electronice.

Cui se recomanda Bio Harmonex 4

Recomandari:

Programe de baza:

Antifront – Pentru o sanatate excelenta indiferent de conditiile atmosferice.

Bioritm – Pentru un bioritm ce functioneaza armonios.

Piele – Pentru o piele frumoasa si stralucitoare.

Oase – Sprijina funcrionarea normala a metabolismului osos. Recomandat pentru tinerii aflari in perioada de crestere, pentru sportivi si pentru varstnici.

Dupa antrenamebt – Pentru o regenerare adecvata dupa o activitate fizica intensa.

Digestie – Pentru optimizarea functiilor digestice.

Durere – Un program pentru o sanatate optima in orice conditii.

Copii – Pentru nevoile speciale ale copiilor.

Hormoni – Un program care se adreseaza specific sistemului hormonal.

Nervi – Un program conceput pentru persoanele care au nevoie de o functie mentala excelenta si de o putere de concentrare optima in fiecare zi.

Imunitar – Vibratii care sprijina sistemul imunitar.

Circulatie – Pentru persoanele al caror sistem circulator este pus la incercare (sportivi) sau care au nevoie de sprijin pentru functionarea optima a circulatiei.

Relaxare – Pentru relaxare si eliberarea de stres.

Respiratie – Pentru sprijinirea respiratiei. Recomandat in special pentru sportivi, fumatori si locuitorii marilor orase.

Ficat / Pancreas – Versiunea imbunatatita a programului „Digestie”, sprijina functionarea acestor doua organe.

Menstruatie – Pentru o feminitate naturala.

Reincarcare mentala – Pentru o relaxare adecvata si pentru situatiile extrem de stresante.

Detoxificare – Acest program poate sprijini procesele de detoxificare.

Meridian – Scopul sau este armonizarea meridianelor de acupuntura.

Sistem linfatic – Pentru functionarea sanatoasa a sistemului limfatic.

Mereu tanar – Un program pentru procesele antioxidative si pentru mentinerea tineretii.

Prostata –Pentur barbati adulti, de varsta a doua si a treia.

Slabire – Un program conceput pentru sprijinul metodelor de slabit corect aplicate si al tratamentelor anticelulita.

Ochi – Vibratii concepute special pentru cei care isi solicita foarte mult ochii.

Rinichi – Vibratiile sale armonizeaza functionarea optima a rinichilor.

Rezonanta SCHUMANN – Rezonanta Schumann reprezinta un set de varfuri de spectru in frecventa extrem de joasa a campului electromagnetic al Pamantului. Valoarea sa exacta este 7,8 Hz. Acest camp electromagnetic moduleaza, provoaca si armonizeaza miile de reactii biochimice care au loc in fiecare secunda in organism. Indirect, acest camp este corelat cu sanatatea organismului uman, cu starea de constiinta si cu sufletul.

Nopti nedormite – Recomandat in cazul dereglarilor de somn, pentru cei care nu pot adormi sau se trezesc frecvent noaptea. Rulati programul seara inainte de culcare.

Somn odihnitor 2 ore – Poate sprijini regenerarea in timpul somnului de dupa amiaza, asigurand o odihna profunda.

Mahmureala – Ati avut o seara grea? E momentul sa va regenerati rapid!