CaliVita

Aquarion Calivita

Aquarion CaliVita - cel mai bun filtru de apa din lume!

Aquarion Calivita

Pret 7180.00 lei in stoc

Aquarion Calivita este un aparat de filtrat apa extrem de performant, care produce apa ionizata alcalina sau acida, bogata in oxigen, dar fara continut de metale grele si substante toxice. Astfel, apa pe care o bem zilnic, din sistemul nostru de alimentare, va avea toate caracteristicile apei curate si vii. Astazi, Aquarion CaliVita este cel mai bun filtru de apa prin care obtii apa potabila de calitate, cu proprietati medicinale, care lipsesc din apa obisnuita de la robinet sau din sticle. Apa furnizata de filtru de apa Aquarion este: apa purificata.

Apa care face minuni! Aquarion - izvorul tineretii si sanatatii la tine acasa!


Ionizator si filtru de apa

Apa este o componenta indispensabila organismelor vii, iar un continut suficient de apa in organism este cheia unei bune sanatati. Apa are multe functii: ajuta la absorbtia substantelor nutritive, dizolva si elimina toxinele din organism, mentine temperatura constanta a corpului, protejeaza organele interne, regleaza nivelul de electroni si protoni din celule, practic, este indispensabila in toate procesele fiziologice din organism. In consecinta, apa este cheia pentru functionarea echilibrata a tuturor sistemelor corpului.

Deoarece corpul nostru nu poate stoca cantitati mari de apa, trebuie sa-i reinnoim constant rezervele. Pentru a mentine toate procesele corpului, trebuie sa bem aproximativ 2,5 litri de apa pe zi. Prin urmare, este important sa folosim cantitatea potrivita de apa, dar si o apa de calitate.

Proprietatile apei alcaline ionizate

Cea mai mare parte a alimentelor consumate cresc nivelul de aciditate. Mai mult, acest efect este completat de anumiti aditivi folositi in industria alimentara si medicala.

In schimb, corpul nostru trebuie sa aiba suficiente rezerve alcaline, altfel oxidarea excesiva poate duce la consecinte nedorite pentru sanatatea noastra. Acest lucru se datoreaza faptului ca organismul trebuie sa utilizeze o cantitate mare de minerale pentru a neutraliza efectele nocive ale proceselor oxidative. Apa alcalina ionizata alcalinizeaza organismul si ajuta la mentinerea unui echilibru sanatos acido-alcalin.

Apa alcalina are proprietati antioxidante excelente si protejeaza celulele de radicalii liberi nocivi. Prin consumul de apa ionizata, o substanta speciala se produce in organism, care contine un numar mare de ioni negativi cu un efect benefic asupra organismului. In acest fel, activitatea sistemului nostru natural de aparare este activata.

Proprietatile apei acide ionizate

Puteti obtine apa acida ionizata, modificand setarile dispozitivului. Apa acida ionizata se aplica extern si are un efect benefic asupra pielii. Este foarte utila in afectiunile fungice ale picioarelor (faceti o baie zilnica a picioarelor cu apa acida ionizata timp de 30 min.).

Apa acida ionizata te ajuta cand ai nasul infundat (gripa, raceli), reduce semnificativ iritatiile prin alergia la polen. Cu toate acestea, trebuie amintit ca apa acida ionizata NU trebuie luata pe cale orala. Poate fi folosita in viata de zi cu zi pentru dezinfectarea tuturor tipurilor de suprafete (fara a adauga substante chimice).

Filtru de apa Aquarion CaliVita

Beneficii Aquarion Calivita CaliVita?

Aquarion CaliVita este un filtru de inalta calitate, care ionizeaza apa de la robinet si o imbogateste cu oxigen, eliminand metalele grele si substantele toxice. Prin filtrul intern nu patrund nici macar virusii. In plus, contine turmalina care imbogateste apa cu ioni. Dupa filtrare, apa este ionizata. Aquarion are caracteristici unice: poate „imparti” apa in doua parti - acida si alcalina. Puteti regla independent dispozitivul si puteti alege intre proprietatile acide si alcaline ale apei care pot fi utilizate ulterior in scopuri diferite.

Corpul nostru are proprietati usoare alcaline, astfel incat utilizarea apei alcaline ionizate nu-i va provoca daune, in plus, va stabili activitatea tuturor sistemelor sale. Apa acida trebuie utilizata numai extern, pentru dezinfectarea pielii.

Aquarion este un aparat de filtrat apa extrem de performant, care produce apa ionizata alcalina sau acida, bogata in oxigen, la nivelul de pH ales de utilizator. Majoritatea aditivilor alimentari si unele medicamente pot cauza acidificarea organismului. Apa ionizata poate alcaliniza excelent organismul, si, in plus, are efecte antioxidante.

Caracteristica distinctiva a filtrului Aquarion de la CaliVita este aceea ca poate produce apa cu un nivel de pH specificat (4 tipuri de apa alcalina si 4 tipuri de apa acida). Este singurul dispozitiv capabil sa mentina un nivel de pH stabil in apa de la robinet, chiar si cu variatiile de presiune din reteaua de apa.

Apa alcalina ionizata

- Treapta 1: pH 8.5 – in faza introductiva, prima faza a curei de baut, pentru a inlocui apa de la robinet.

- Treapta 2: pH 9.0 – in faza de tranzitie a curei de baut, timp de 2-3 zile, pentru a inlocui apa de la robinet.

- Treapta 3: pH 9.5 – ideala pentru consumatorii regulati si pentru prepararea cafelei, ceaiului sau supelor.

- Treapta 4: pH 10.0 – numai pentru gatit!

Apa acida ionizata (numai pentru uz extern!)

- Treapta 1: pH 6.5 – pentru gargara si spalatul pe dinti

- Treapta 2: pH 6.0 – pentru spalarea si curatarea fetei.

- Treapta 3: pH 5.5 – pentru sterilizarea ustensilelor  si suprafetelor din bucatarie fara substante chimice.

- Treapta 4: pH 5.0 – pentru obtinerea unui efect de sterilizare mai puternic.

Folosind Aquarion de la CaliVita, puteti seta apa alcalina sau acida pe patru trepte. Profitati de oportunitatile oferite de filtrul de apa Aquarion si ajustati valoarea pH-ului din apa in functie de modul in care intentionati sa o utilizati!


Produsul Aquarion CaliVita - cel mai bun filtru de apa din lume!, face parte din gama de suplimente alimentare naturale CaliVita si se gaseste in Filtru de apa, sectiunea Electronice.

Cui se recomanda Aquarion Calivita

Recomandari:

Apa alcalina

- Celor care doresc sa consume zilnic  apa curata, fara subtante toxice.

- Celor a caror dieta nu contine cantitati mari de alimente alcalinizante.

- Celor care prezinta problemele digestive si de reflux gastrointestinal.

- Persoanelor care urmeaza diete de detoxifiere.

- Celor care urmeaza un tratament pentru gingivita sau infectii bucale, ca adjuvant.

- Persoanelor care urmeaza des regimuri alimentare stricte.

Apa acida

- Tuturor, pentru tratarea pielii si a fetei.

- Ca picaturi nazale, pentru tratarea congestiei nazale.

Apa cu un pH ridicat poate fi folosita in gospodarii pentru sterilizarea suprafetelor fara a se folosi substante chimice.


Important:

Apa ionizata acida este improprie uzului intern (consum)! Asigurati-va ca introducerea in dieta zilnica a unei cure cu apa alcalina se realizeaza treptat.

Continut:

In proportie de 75%, corpul uman este alcatuit din apa. Astfel, pentru a ne mentine procesele fiziologice naturale  (de exemplu, absorbtia normala a nutrientilor), trebuie sa bem zilnic 2,5-3 l de apa curata bogata in oxigen.