CaliVita

Lutein Plus

Lutein Plus, complex pentru protectia ochilor

Lutein Plus

Pret 132.30 lei in stoc

Lutein PLUS este un preparat complex antioxidant creat pentru a proteja sanatatea ochilor. In vreme ce afinele sunt cunoscute pentru rezultatele obtinute in medicina traditionala, luteina si zeaxantina sunt cele mai importante componente din alcatuirea maculei, zona ochiului responsabila pentru o vedere agera. Actionand ca un „filtru”, acestea protejeaza sanatatea retinei impotriva efectelor nocive ale luminii puternice si radiatiilor UV.

  • Administrare: 1 capsula pe zi
  • Cantitate: 60 capsule

O capsula de Lutein PLUS furnizeaza tot atata luteina cat doua portii mari de spanac sau 2 cesti cu galbenus de ou !

Beneficii Lutein Plus CaliVita?

In viata de zi cu zi, ochii nostri sunt adesea supusi influentelor daunatoare venite din mediul inconjurator.  Luteina este un antioxidant care ne ajuta sa ne mentinem ochii sanatosi!

Pe langa factorii externi (radiatii ultraviolete, ecranul televiziunii, monitorul computerului), radicalii liberi formati ca produs secundar al metabolismului celular pot fi, de asemenea, foarte nocivi pentru ochii nostri. Carotenoizii (compusi antioxidanti) lupta eficient impotriva efectelor nocive ale radicalilor liberi.

Dupa absorbtie, luteina se acumuleaza in cele doua parti ale ochiului: in zona maculara a nervului optic retinian si in lentila. Concentratia de luteina este direct proportionala cu densitatea pigmentului macular, previne razele daunatoare de pe retina.

Datorita actiunii sale antioxidante, luteina previne eficient peroxidarea acizilor grasi, ceea ce este important pentru protectia ochilor. Efectul antioxidant extrem de benefic al luteinei, desigur, afecteaza nu numai ochii, ci si alte organe si procese metabolice.

Formula Lutein Plus include si extractul de mure, una dintre cele mai utile plante pentru ochi. Afinele contin antocianine, care protejeaza colagenul din corpul ochiului, precum si capilarele impotriva efectelor radicalilor liberi. Acest supliment contine si vitamina A necesara unei viziuni bune.

Lutein Plus este un supliment alimentar modern, receptia lui va ajuta la mentinerea sanatatii ochilor nostri. O capsula (6 mg) pe zi, combinata cu un stil de viata sanatos, ne pastreaza ochii sanatosi. Acest supliment este perfect pentru toti cei care se tem de reducerea acuitatii vizuale, de exemplu, daca lucrati in mod constant cu calculatoare sau in lumina artificiala.

Produsul Lutein Plus, complex pentru protectia ochilor, face parte din gama de suplimente alimentare naturale CaliVita si se gaseste in Antioxidanti, sectiunea Suplimente.

Cui se recomanda Lutein Plus

Recomandari:

- persoanelor ai caror ochi sunt expusi unui efort intens (folosirea computerului, privitul la televizor, sofatul, folosirea aerului condirionat, lumina proasta si/sau artificiala).
- persoanelor cu varsta peste 40 ani.
- persoanelor care sufera de afectiuni ale ochilor datorate varstei (ex: AMD).
- tuturor celor care acorda importanta mentinerii unei priviri agere si  sanatatii ochilor.

Continut:

50mg Vitamina C, 25mg Extract de afine (25% antocianozide), 6mg Luteina, 200UI Vitamina A, 0.5mg Zeaxantina

Produse cu interes crescut