CaliVita

Resveratrol Plus

Resveratrol Plus. Resveratrol cu CoQ10

Resveratrol Plus

Pret 140.00 lei in stoc

In acest produs de calitate premium, am combinat resveratrol din seminte de struguri, care stimuleaza activitatea vaselor sanguine, si coenzima Q10, care confera energie celulelor, pentru a asigura o protectie cat mai completa posibil pentru sistemul cardiovascular. In plus, ingredientele acestui produs contribuie la realizarea protectiei impotriva efectelor nocive ale radicalilor liberi si astfel pot incetini procesul de imbatranire.

  • Administrare: 1 capsula pe zi
  • Cantitate: 60 capsule

Resveratrol cu CoQ10

Beneficii Resveratrol Plus CaliVita?

Polifenolii sunt un grup de substante naturale, care includ flavonoide, lignine, cumarine si alti compusi. Polifenolii vegetali sunt antioxidanti puternici, protejeaza celulele corpului nostru de deteriorare sub actiunea radicalilor liberi si isi mentin propriile mecanisme de protectie.

Resveratrolul este unul dintre polifenoli, este continut de struguri -  vita de vie - si in pielea fructelor de padure sau vinul rosu. Bolile cardiovasculare apar pe fondul unor niveluri ridicate de lipide si colesterol in sange. Pentru a combate nivelul ridicat de colesterol, antioxidantii naturali sunt folositi ca o alternativa la statine si alte medicamente. Studiile au aratat o eficienta ridicata a resveratrolului in lupta impotriva radicalilor liberi.

Astazi resveratrolul este cel mai solicitat si popular antioxidant de pe piata suplimentelor alimentare.

Structura formulei antioxidante Resveratrol PLUS, pe langa resveratrol, include si extract de seminte de struguri si coenzima Q10, care au efect antioxidant si sustin activitatea inimii si a sistemului vascular. Resveratrolul in combinatie cu coenzima Q10 are nu numai efect anti-imbatranire, ci si un efect tonic.

Produsul Resveratrol Plus. Resveratrol cu CoQ10, face parte din gama de suplimente alimentare naturale CaliVita si se gaseste in Antioxidanti, sectiunea Suplimente.

Cui se recomanda Resveratrol Plus

Recomandari:

- persoanelor afectate de probleme cardiovasculare si ale tensiunii arteriale si celor al caror istoric familial sugereaza posibilitatea transmiterii ereditare a acestor boli, precum si tuturor celor care doresc sa mentina functionarea sanatoasa a organismului lor.
- persoanelor supuse unui stres fizic sau mintal intens.
- persoanelor care au un stil de viata stresant.
- fumatorilor.
- persoanelor care vor sa se bucure de efectele benefice ale resveratrolului fara sa consume alcool.
- tuturor celor care-si doresc o viata care nu este doar lunga, ci si mai sanatoasa si mai plina de energie.

Important:

Daca suferiti de o boala cronica sau urmati un tratament medicamentos, cereti sfatul medicului inainte de folosirea acestui produs

Continut:

100mg Resveratrol extras din struguri, 50mg Extract din seminte de struguri, 20mg Coenzima Q10

Produse cu interes crescut