CaliVita

Smokerade

Smokerade, antioxidant pentru plamani sanatosi

Smokerade

Pret 79.00 lei in stoc

Smokerade este un produs care contine ardei rosu, completat cu vitamine si minerale, precum si cu efectele benefice ale rodiei, ceaiului verde si coenzima Q10. Va poate ajuta organismul in lupta de zi cu zi impotriva efectelor nocive ale mediului inconjurator sau pericolelor fumatului activ si pasiv. Se recomana fumatorilor activi si pasivi si persoanelor al caror organism este agresat zilnic de poluarea din mediul inconjurator, contribuind la protectia celulelor si in special la cea a sistemului respirator.

  • Administrare: 3 x 1 tableta pe zi
  • Cantitate: 90 tablete

Antioxidant pentru plamani sanatosi

Beneficii Smokerade CaliVita?

Fumezi? Daca da, stii cu siguranta, ca cea mai buna decizie pentru sanatatea ta este sa scapi de acest obicei prost. Dar daca nu indraznesti sa faci inca acest pas, incearca sa protejezi organismul impotriva influentelor daunatoare ale fumatului. Va oferim un produs unic si exclusiv - supliment alimentar pentru fumatori.

Smokerade este un antioxidant multicomponent remarcabil. Daca fumatorul fumeaza  tigara la tigara, primirea acestui nutraceutic va ajuta la reducerea dependentei de nicotina. Pentru cei care fumeaza mai putin intens, precum si pentru cei care traiesc sau lucreaza cu fumatorii, Smokerade ajuta la eliminarea consecintelor nesanatoase.

Un organism de fumator primeste cantitati mari de monoxid de carbon (o otrava pentru sange si tesuturi) si cadmiu (mai ales leziuni renale).

Vitaminele C si E, zincul si coenzima Q10 (activator al enzimei superoxid dismutaza), seleniul (activator al glutatione-peroxidazei) sunt antioxidanti foarte puternici, care se consolideaza reciproc. In combinatie, acestea pot atenua impactul negativ al fumatului asupra maduvei osoase, plamanilor, inimii, stomacului, vezicii urinare si sangelui persoanei.

Extras din ardeiul cayenne sustine activitatea sistemului respirator, acidul elagic (gasit in fructe, cum ar fi zmeura) este un detoxicant celular, zincul si seleniul protejeaza rinichii impotriva cadmiului.

Avand in vedere toate cele enumerate, Smokerade este recomandat atat fumatorilor activi, cat si celor pasivi.

Produsul Smokerade, antioxidant pentru plamani sanatosi, face parte din gama de suplimente alimentare naturale CaliVita si se gaseste in Antioxidanti, sectiunea Suplimente.

Cui se recomanda Smokerade

Recomandari:

Fumatorilor activi si pasivi si persoanelor al caror organism este agresat zilnic de poluarea din mediul inconjurator, contribuind la protectia celulelor si in special la cea a sistemului respirator.

Tuturor, pentru a stimula metabolismul si a ajuta la detoxifiere si eliminarea substantelor nocive.

Persoanelor care doresc sa sprijine functionarea normala a sistemului lor cardiovascular si sa stimuleze circularia sangvina normala.

Persoanelor care doresc sa incetineasca procesul de imbatranire a celulelor.

Continut:

300mg Ardei rosu, 60mg Vitamina C, 10mg Vitamina E, 5mg Acid elagic, 5mg Zinc, 5mg Extract de ceai verde(20% polifenoli), 2.5mg Coenzima Q10, 20mcg Seleniu

Produse cu interes crescut