CaliVita

Super CoQ10 Plus

Super CoQ10 Plus CaliVita, complex de coenzima q10

Super CoQ10 Plus

Pret 173.90 lei in stoc

Super CoQ10 Plus asigura in mod adecvat necesarul vostru de CoQ10 , pe care l-am completat cu binecunoscutul trio de antioxidanti betacaroten – vitamina E – seleniu. Aceste trei ingrediente va vor ajuta sa va imbunatatiti conditia fizica, sa fiti plini de energie, sa va fortificati inima si sistemul imunitar, precum si sa va mentineti tineretea.

  • Administrare: 3 x 1 capsule pe zi
  • Cantitate: 120 capsule

Complex de coenzima Q10

Beneficii Super CoQ10 Plus CaliVita?

Furnizati celulelor sursa de energie necesara si veti fi mul?umit de rezultat! Q10 este o substanta indispensabila pentru furnizarea de energie a celuelor noastre. Daca celulele noastre isi primesc datoriile, ele energizeaza intregul corp. Rezultatul? Abilitatea de lucru, energia si agilitatea depasesc chiar si tinerii.

Alimentarea cu energie a celulelor noastre - si deci a intregului corp - este garantata de coenzima Q10 (CoQ10, ubichinona). Aceasta substanta este prezenta in fiecare dintre celulele noastre, ajuta nutrientii sa se transforme in ATP (adenozina trifosfat) care este in purtatorul de energie. Daca o celula are nevoie de energie, o primeste in primul rand prin descompunerea ATP.  Q10 este produs pe de o parte in ficat; pe de alta parte il ingeram cu mancare. 

Este important de stiut ca productia endogena de Q10 scade odata cu inaintarea varstei (de la 30-35 de ani). Q10 poate oferi ajutor nu numai in cazul scaderii productiei la varsta in varsta, dar si in cazul cresterii tulpinii fizico-mentale sau la persoanele care urmeaza o dieta dezechilibrata.

Acesta garanteaza o productie sporita de energie si mai putina oboseala. Q10 nu este un medicament, ci si o substanta naturala produsa de corpul nostru. Pana in prezent nu a fost detectat niciun efect secundar al Q10. Pe langa efectul sau energizant, este indispensabil proceselor de producere a energiei la nivel celular, ajuta la mentinerea functiilor cardiace sanatoase; prin efectele sale antioxidante promoveaza protectia celulelor impotriva efectelor nocive ale radicalilor liberi.

Produsul Super CoQ10 Plus CaliVita, complex de coenzima q10, face parte din gama de suplimente alimentare naturale CaliVita si se gaseste in Antioxidanti, sectiunea Suplimente.

Cui se recomanda Super CoQ10 Plus

Produse cu interes crescut