Extrase din plante

Produse CaliVita extrase din plante medicinale

Produse CaliVita extrase din plante medicinale

Inca din cele mai vechi timpuri, intre om si plante a existat o frumoasa interactiune, care a mentinut echilibru in natura. Azi, prin intermediul cercetarilor stiintifice s-a dovedit influenta pe care plantele o au asupra vietii noatre, fie ca vorbim de apararea, energizarea sau functionarea corpului la randament maxim.

CaliVita va ofera o gama de produse naturale care includ compusi biologic activi din plante medicinale pentru a veni in intampinarea necesitatilor dumneavoastra. Produsele pe baza de plante au o influenta pozitiva asupra sanatatii dumneavoastra, coopereaza bland cu organismul iar efectele lor benefice se observa pe o perioada indelungata de timp.

Medicina traditionala s-a format de la un secol la altul, de la o perioada istorica la alta si a acumulat arsenalul necesar de medicamente naturale care a ajutat omul sa stea in fata conditiilor dure ale naturii. Eficacitatea tratamentului pe baza de plante si impactul lui direct asupra oamenilora este consacrat de milenii. Tratamentul pe baza de plante este cel mai popular printre toate medicamentele traditionale.

Daca nu simtiti clar diferenta dintre plantele medicinale si suplimentele nutritive, ganditi-va un minut la diferenta dintre plantele medicinale si medicamente. Aproape o treime din toate medicamentele noastre puternice provin din plante.

Cum te ajuta suplimentele alimentare extrase din plante medicinale?

Spre deosebire de analogii sintetici, farmaceutici, extractele din plante din suplimentele alimentare actioneaza simultan la diferite niveluri. Potentialul curativ al ierburilor si extractelor integrale echilibrate natural este mult mai larg. Aceeasi planta poate fi folosita intr-un caz, de exemplu, ca remediu pentru raceli, iar in alt caz, ajuta pacientul sa se recupereze dupa o boala grea.