CaliVita

Garlic Max

Garlic Max CaliVita, produs cu usturoi

Garlic Max

Pret 65.90 lei in stoc

Efectul antibacterian si antifungic al usturoiului, precum si cel de protejare a sistemului cardiovascular, se datoreaza sulfului din compozitie, care ii confera si mirosul specific. Aceasta planta contine mai mult de 200 de substante biologice active – vitamine, minerale, aminoacizi si enzime. In acest produs, usturoiul este suplimentat cu patrunjel, cunoscut pentru efectul sau diuretic.

  • Administrare: 2 capsule gelatinoase pe zi
  • Cantitate: 100 capsule gelationase

Produs cu usturoi

Beneficii Garlic Max CaliVita?

Ca una dintre cele mai studiate plante din lume, usturoiul este adevarat panaceu atat la utilizarea lui in alimente, cat si la utilizarea in scopuri medicale. Cea mai remarcabila aplicare a usturoiului este legata de scaderea riscului de boli de inima. Curata sangele de colesterol, extinde vasele de sange, reduce presiunea arteriala. Previne aparitia trombozei vasculare coronare. Actioneaza pozitiv asupra vaselor sclerotice, este un mijloc eficient in intretinerea preventiva si tratamentul unei ateroscleroza. 

Usturoiul are proprietati antibacteriene excelente. Stimuleaza imunitatea. Este eficient la gripa si bronsita, un fel diferit de boli pulmonare. Acesta combate microorganismele, parazitii, ciupercile si un virus care provoaca un herpes. 

Usturoiul reduce continutul de zahar din sange si favorizeaza pierderea excesului de greutate. Poseda actiune anticarcinogena. Dozele mai mari de usturoi reduc probabilitatea aparitiei cancerului intestinului gros.

Deoarece forta salutara a usturoiului creste proportional cu o doza, in scopuri medicale este mai bine sa utilizati bioaditivi gata. Suplimentul Garlic Max contine in fiecare capsula un echivalent de doze de 1/2 capete de usturoi, fara gust de ardere

Produsul Garlic Max CaliVita, produs cu usturoi, face parte din gama de suplimente alimentare naturale CaliVita si se gaseste in Extracte din plante, sectiunea Suplimente.

Cui se recomanda Garlic Max

Recomandari:

  • - pentru reducerea riscului de ateroscleroza si normalizarea tensiunii arteriale,
  • - pentru suplimentarea medicatiei de reducere a colesterolemiei,
  • - persoanelor care doresc sa isi regleze nivelul de trigliceride in mod natural,
  • - deoarece stimuleaza activitatea celulelor imunitare, poate fi folosit eficient la intarirea sistemului imunitar al celor susceptibili la infectii. 

Important:

Consumati intotdeauna produsele cu usturoi cu multa apa sau suc de fructe. Daca aveti probleme de coagulare sau sunteti programat la operatie, cereti sfatul medicului! Usturoiul reduce efectul relaxantelor musculare cu actiune centrala (de ex. Chlorzoxazone). Persoanelor alergice la usturoi si/sau sensibile la orice ingredient activ al plantelor din familia Liliacee nu li se recomanda consumul produsului. Femeile insarcinate trebuie sa ia in considerare faptul ca anumite componente ale usturoiului pot trece in lapte.

Continut:

1000 mg Bulbi de usturoi (500:1, echivalent cu 1000 mg bulbi proaspe?i de usturoi), 175 mg Frunze de patrunjel (10:1, echivalent cu 175 mg frunze proaspete de patrunjel), 

Alte ingrediente: ulei din seminte de floarea soarelui, gelifiant - gelatina, glicerina,  apa purificata, agent de glazurare - ceara galbena de albine, colorant - caramel lichid, emulgator - lecitina din floarea-soarelui.


Produse cu interes crescut