CaliVita

Ginkgo XC

Ginkgo XC CaliVita

Ginkgo XC

Pret 70.40 lei in stoc

Ginkgo XC este un preparat ce contine o cantitate mare de extract de frunze de Ginkgo biloba, care contribuie in mod eficient la realizarea circulatiei sangvine, aprovizionarea cu oxigen si hrana si asigurarea sanatatii functiilor cerebrale. In acelasi timp, fiind un antioxidant puternic, protejeaza celulele impotriva radicalilor liberi.

  • Administrare: 1 tableta pe zi sau conform recomandarilor.
  • Cantitate: 100 tablete

Pentru a stimula mentinerea nivelului dorit al functiilor cerebrale

Beneficii Ginkgo XC CaliVita?

Ginkgo biloba este unul dintre cei mai anomi arbori din istoria Pamantului, dar, datorita beneficiilor sale deosebite pentru sanatate, astazi este una dintre cele mai vandute plante medicinale. Este unic in regnul plantelor, nu are rude similare.

Ginkgo este originar din China, dar datorita popularitatii sale, este raspandit pe scara larga in intreaga lume. 

Agentii activi ai ginkgo biloba pot fi impartiti in doua grupe: flavonoide si terpene. Cei mai importanti agenti stimulativi ai grupului flavonoid sunt kempferolul si quercetina. Dintre agentii activi apartinand grupului terpen ginkgolid si bilobalid sunt cei mai semnificati. Cele doua substante pot fi gasite excluziv in aceasta planta.

Flavonoidele de ginkgo contribuie la functionarea normala a sistemului circulator si la un flux de sange adecvat, de asemenea, la alimentarea cu oxigen si nutrienti. Prin urmare, se recomanda in mod special la varstele inaintate (pentru mentinerea nivelului optim de functionare a creerului), in caz de suprasolicitare. Mai mult, ginkgo este un puternic antioxidant, agentii sai activi pot oferi ajutor impotriva efectelor daunatoare ale radicalilor liberi.

Produsul Ginkgo XC CaliVita, face parte din gama de suplimente alimentare naturale CaliVita si se gaseste in Extracte din plante, sectiunea Suplimente.

Cui se recomanda Ginkgo XC

Recomandari:

- persoanelor in varsta, pentru a stimula mentinerea nivelului dorit al functiilor cerebrale.

- in situatii de stres intens.- Persoanelor care prezinta adeseori extremitati reci sau au dificultati in a se incalzi.

- persoanelor care-si doresc o protectie antioxidanta puternica.

Important:

Acest preparat nu este recomandat copiilor. Consumul de Gingko biloba ar trebui evitat in perioada sarcinii si alaptarii. Daca suferiti de diabet sau aveti probleme de coagulare a sangelui, cereti sfatul medicului inainte de a folosi  Gingko biloba.

Continut:

90mg extract de frunza de Ginkgo biloba (std. 24% flavonglicozide, 6% terpene, 50:1)

Produse cu interes crescut