CaliVita

Liquid Chlorophyll

Liquid Chlorophyll, tratament de curatire a organismului

Liquid Chlorophyll

Pret 128.60 lei in stoc

Clorofila este o substanta, foarte eficienta, de alcalinizare, cu ajutorul careia puteti mentine sau reface echilibrul acid-alcalin al organismului. Are si un excelent efect detoxifiant si un usor efect diuretic, astfel ca este o componenta esentiala a tratamentelor de curatire a organismului.

  • Administrare: o lingurita pe zi. Agitati bine inainte de utilizare!
  • Cantitate: 473 ml

Formula Lichida Alcalinizanta

Beneficii Liquid Chlorophyll CaliVita?

Clorofilinele sunt unul dintre cei mai puternici antioxidanti cunoscuti. S-a demonstrat ca utilizarea clorofilei poate reduce impactul oxidativ si distructiv asupra organismului. Studiile experimentale au confirmat ca clorofilina poate fi, de asemenea, capabila sa ofere efect anti-cancer.

Clorofilinele joaca, de asemenea, un rol important in detoxifierea interna a organismului, necesara sanatatii si mijloacelor de trai. Aplicarea clorofilei incetineste cresterea unor bacterii anaerobe si accelereaza vindecarea ranilor. Clorofila poate fi folosita si ca mijloc de eliminare a mirosului corpului nostru.

Clorofila lichida este un supliment alimentar cu continut de clorofilina (sare de sodiu-cupru din clorofila), care este produs din lucerna (o sursa concentrata de clorofila A si B). Spre deosebire de clorofila, solubila in grasimi, clorofilina se dizolva in apa.

Clorofila lichida are un efect alcalinizant puternic asupra sistemului digestiv si poate ajuta pacientii care sufera de artrita infectioasa, sa elimine mirosurile neplacute (inclusiv din gura), sa vindece inflamatiile in gat, sa imbunatateasca circulatia sangelui, procesele digestive, sa elimine oboseala. Acest supliment are un puternic efect antibacterian si antiinflamator, creste imunitatea, intareste si ajuta la mentinerea sanatatii.

Printre avantajele sale se numara capacitatea de a mentine celulele in opozitia lor impotriva varietatii de virusuri, de a stimula vindecarea ranilor, de a trata un ulcer stomacal si ulcerul de duoden, de a imbunatati activitatea organelor interne.

Produsul Liquid Chlorophyll, tratament de curatire a organismului, face parte din gama de suplimente alimentare naturale CaliVita si se gaseste in Extracte din plante, sectiunea Suplimente.

Cui se recomanda Liquid Chlorophyll

Recomandari:

- persoanelor care doresc sa restabileasca echilibrul pH-ului din corpul acidizat.
- persoanelor care urmeaza tratamente de detoxifiere.
- persoanelor care au nevoie de un stimulant pentru digestie.
- pentru persoanele care prezinta un miros neplacut al gurii, ca deodorant intern.
- pentru a stimula vindecarea unei rani.
- pentru a reduce efectele adverse ale radioterapiei si tratamentului cu citostatice.

Important:

Consumul de clorofila nu a fost testat asupra femeilor insarcinate sau mamelor care alapteaza, prin urmare nu ar trebui administrata in perioada de sarcina si alaptare numai sub supraveghere medicala. Daca este administrata pe cale bucala, clorofila poate colora fecalele si urina in verde si poate schimba si culoarea limbii. Dupa deschidere a se pastra la frigider.


Continut:

15mg Clorofiline


Produse cu interes crescut