CaliVita

Oregano Oil

Oregano Oil CaliVita. Ulei de oregano cu proprietati vindecatoare

Oregano Oil

Pret 94.00 lei in stoc

Printre ingredientele active ale uleiului de oregano se numara flavonoidele, cunoscute pentru excelentele lor efecte antioxidante, precum si cateva uleiuri volatile foarte utile. Unul dintre acestea, carvacrolul, are un puternic efect antimicrobian, astfel ca poate distruge sau impiedica reproducerea bacteriilor sau ciupercilor.

  • Administrare: recomandare pentru uz intern: folosit ca supliment alimentar, se iau patru picaturi (aprox. 0,17 ml) de trei ori pe zi, amestecat intr-o cantitate mica de apa. Recomandare pentru uz extern: se aplica de pana la trei ori pe zi.
  • Cantitate: 30 ml

Beneficii Oregano Oil CaliVita?

Majoritatea oamenilor cunosc oregano ca fiind un condiment culinar popular. Putini stiu ca se poate folosi in fiecare zi, nu numai datorita calitatilor sale excelente de gatit. Datorita numeroaselor proprietati vindecatoare, oregano este folosit in medicina populara din cele mai vechi timpuri

Principalul component activ sunt uleiurile esentiale (3%), cum ar fi timolul, borneolul, carvacrolul care il fac un antimicrobian excelent. In plus, oregano este compus din flavonoide, antioxidanti puternici care ajuta la protectia celulelor impotriva radicalilor liberi. Oregano contine, de asemenea, acizi, steroli, vitaminele A si C, precum si cateva oligoelemente. Comparativ cu formele traditionale (ierburi, plante uscate), in uleiul de oregano, aceste substante active sunt prezente in forma concentrata.

Prin urmare, uleiul de oregano, impreuna cu efectele antimicrobiene puternice, are si o puternica proprietate antioxidanta. Pe langa utilizarea orala, poate fi utilizat pentru rani si vanatai mici, muscaturi de insecte si in forma diluata - pentru apa de gura si inhalare.

Produsul Oregano Oil CaliVita. Ulei de oregano cu proprietati vindecatoare, face parte din gama de suplimente alimentare naturale CaliVita si se gaseste in Extracte din plante, sectiunea Suplimente.

Cui se recomanda Oregano Oil

Recomandari:

- persoanelor care sufera de raceli comune sau simptome usoare ale tractului respirator superior, pentru inhalatii.

- persoanelor care sufera de infectii ale cavitatii bucale, pentru gargara.

- persoanelor care sufera de probleme digestive, pentru uz intern.

- ca antioxidant, pentru a neutraliza efectele nocive ale radicalilor liberi, derivati din metabolismul celulelor.

- pentru uz extern, cu scopul de a trata pete, muscaturi de insecte si vanatai si a preveni infectiile microbiene.

Important:

Nu se recomanda femeilor insarcinate si mamelor care alapteaza. Utilizati acest produs cu foarte multa grija pentru a evita contactul cu ochii si membranele mucoase. Daca consumati medicamente pentru reducerea glicemiei, cereti sfatul medicului inainte de utilizarea interna a produsului.

Continut:

13mg Ulei de oregano

Produse cu interes crescut