CaliVita

Panax Ginseng

Panax Ginseng CaliVita. Preparat cu ginseng

Panax Ginseng

Pret 60.40 lei in stoc

Cunoscut sub numele de „chintesenta barbatului”, Panax Ginseng este unul dintre stimulatoarele naturale ale performantei cel mai indelung folosite si mai populare. Ajuta la imbunatatirea performantelor fizice si mentale, dar poate fi recomandat si pentru reducerea nervozitatii si anxietatii.

  • Administrare: 1-2 tablete pe zi
  • Cantitate: 100 tablete

Preparat cu ginseng

Beneficii Panax Ginseng CaliVita?

In prezent, admiterea ginsengului ca supliment alimentar este cunoscuta in lumea intreaga. Stimuleaza abilitatile fizice si mentale. Ginseng trateaza impotenta, tensiunea arteriala ridicata si scazuta, inflamatia articulatiilor, probleme digestive, insomnie, incalcari circulatorii si hipoglicemie (scaderea glicemiei). Prin stimularea efectului asupra muncii glandelor de secretie interna, ajuta organismul sa utilizeze mai bine vitaminele si mineralele.

Admiterea ginsengului poate fi utila tuturor, indiferent de varsta sau sex. Nu intamplator in China se crede ca este radacina vietii care incetineste procesul de imbatranire si pastreaza forta si vitalitatea. Cu cat  ginseng este mai vechi, cu atat contine substante mai active. 

Ginsengul sustine munca creierului, creste formarea de adrenalina, amana senzatia de oboseala. La sportivi in timpul competitiilor si antrenamentului efectul ginsengului se manifesta astfel: organismul foloseste pentru dezvoltarea energiei mai putin glicogen, dar mai multi acizi grasi liberi. Ginsengul creste, de asemenea, eficienta plamanilor si functia acestora, astfel incat, sportivul este mai putin obosit.


Produsul Panax Ginseng CaliVita. Preparat cu ginseng, face parte din gama de suplimente alimentare naturale CaliVita si se gaseste in Extracte din plante, sectiunea Suplimente.

Cui se recomanda Panax Ginseng

Recomandari:

- persoanelor care traverseaza o perioada de efort intens, pentru a reduce oboseala si extenuarea.

-persoanelor aflate in situatii de stres mintal intens sau in perioada examenelor, pentru a creste concentrarea mentala.

- persoanelor care doresc sa-si imbunatateasca rezistenta la stres.

Important:

Nu se recomanda persoanelor suferind de hipertensiune sau alte boli cardiovasculare. Datorita efectului sau adaptogen, nu este recomandata folosirea lui pe perioade mai lungi de sase saptamani.

Continut:

500mg Ginseng coreean

Produse cu interes crescut