CaliVita

Pure Yucca

Pure Yucca CaliVita ajuta la detoxifierea sistemului digestiv

Pure Yucca

Pret 60.50 lei in stoc

Saponinele, ingredientele active naturale asemanatoare steroizilor continute de Yucca, au efecte diuretice, anti-inflamatoare, antispamodice si antioxidante. Extrasul obtinut din acestea contine cateva enzime, clorofila, antioxidanti si alte ingrediente active. Pure Yucca poate ajuta la detoxifierea sistemului digestiv accelerand metabolismul si astfel grabind secretia substantelor nocive.

  • Administrare: de trei ori pe zi, se iau cate 2–3 capsule, cu un pahar mare cu apa.
  • Cantitate: 100 capsule

Yucca pentru detoxifiere

Beneficii Pure Yucca CaliVita?

Extractul de Yucca contine numeroase enzime, saponine, clorofila, antioxidanti si alti nutrienti. Yucca are un efect pozitiv asupra corpului uman in multe feluri, dar actiunea sa cea mai importantt este de a curata organismul de diverse substante toxice.

Yucca serveste cel mai bine procesul de detoxifiere a organismului in comparatie cu alte plante medicinale. Intinereste organismul si reduce nivelul de colesterol. Contine saponine, care sunt steroizi naturali. Nu are efecte secundare si, spre deosebire de steroizii de origine animala si sintetica, nu irita sistemul digestiv.

Copiilor pana la 10 ani li se poate administra yucca numai dupa consultarea medicului.

Produsul Pure Yucca CaliVita ajuta la detoxifierea sistemului digestiv, face parte din gama de suplimente alimentare naturale CaliVita si se gaseste in Extracte din plante, sectiunea Suplimente.

Cui se recomanda Pure Yucca

Recomandari:

- persoanelor care doresc sa stimuleze procesele de detoxifiere din organism.

- persoanelor care urmeaza o cura de curatire si purifiere a intestinului.

- persoanelor care doresc sa restabileasca echilibrul florei intestinale, in special in urma unui tratament cu antibiotice.

- persoanelor care urmeaza un tratament pentru scaderea colesterolului, ca adjuvant.

Important:

In timpul unei cure de curatire a organismului, o deosebita importanta o are asigurarea unui aport substantial de lichide, prin urmare administrati tabletele cu 1-2 pahare mari de apa. Este recomandat consumul a 2-3 litri de lichide pe zi, pentru ca substantele toxice sa fie eliminate din organism cu mai multa usurinta.  La inceputul tratamentului cu Yucca, este posibil sa prezentati urinari abundente, diaree si un nivel scazut al potasiului. Aceasta este consecinta efectului accelerator de detoxifiere a metabolsimului. Poate fi evitata prin administrarea unor doze corecte, alimentatie adecvata si, daca este posibil, o dieta vegetariana conceputa de un nutritionist. Copiii sub varsta de sase ani trebuie sa consume acest produs numai la recomandarea medicului.

Continut:

500mg Pulbere din tulpina de Yucca schidigera

Produse cu interes crescut