CaliVita

Rhodiolin

Rhodiolin Calivita. Medicament si remediu natural antistres

Rhodiolin

Pret 120.60 lei in stoc

Rhodiolin Calivita, un remediu natural cu rezultate remarcabile in combaterea stresului, vindecarea depresiei si inlaturarea oboselii. Puterea plantelor concentrate intr-un produs naturist de nadejde, mai mult decat un medicament de calmare a stresului, un produs antistres care iti reda energia si echilibrul! Completat cu zinc, Rhodiolin imbunatateste rezistenta organismului la imbolnaviri. In acelasi timp, reduce stresul si simptomele cauzate de un stil de viata agitat.

  • Administrare: 1 - 3 capsule pe zi sau conform recomandarilor
  • Cantitate: 120 capsule

Imbunatateste rezistenta organismului la imbolnaviri, reduce stresul si simptomele cauzate de un stil de viata agitat.

Beneficii Rhodiolin CaliVita?

Omul este expus la stres continuu pe tot parcursul zilei. Incercarea de a satisface asteptarile la domiciliu si la locul de munca, conflictele, problemele financiare, zgomotul si poluarea mediului sunt stresante si toate acestea ar putea fi deosebit de daunatoare pentru organismul nostru pe termen lung. Rhodiola este aplicata de secole si este un remediu natural, un tratament impotriva stresului.

Ce contine Rhodiolin si pentru ce se utilizeaza?

Rhodiola Rosea, ingredientul principal  din capsula Rhodiolin, cunoscuta sub numele de „radacina polara”, sau „radacina de aur” este adaptogen natural, cu un spectru larg de proprietati unice, care pun aceasta planta pe primul loc printre alti adaptogeni. 

Un adaptogen este o substanta care ajuta organismul sa faca fata si sa reziste la conditii adverse, cum ar fi stresul mental sau fizic, si exercita o influenta normalizanta asupra metabolismului.

Cum te ajuta Rhodiolin de la CaliVita?

In Siberia se spune: „cine bea ceai cu radacina de aur se asteapta sa traiasca mai mult de o suta de ani”.

Rhodiola Rosea ca planta medicinala a fost si este apreciata pe tot mapamondul timp de multe secole.  Oamenii de stiinta rusi au confirmat legendele proprietatilor sale curative, efectul terapeutic puternic si activitatea biologica neobisnuit de ridicata.

Asa cum au aratat cercetarile, din peste 200 de reprezentanti diferiti ai familiei Rhodiola numai Rhodiola Rosea contine rosavin si substante chimice inrudite - colofina si rosarin, precum si salidrosida. 

Care sunt beneficiile produsului Rhodiolin?

Motivele majoritaii bolilor (aproximativ 80%!) sunt legate de stres. Daca putem reduce, sau chiar sa excludem actiunea stresului, teoretic putem preveni imbolnavirile. Dupa 30 de ani de cercetari, s-a stabilit si dovedit ca Rhodiola Rosea poate preveni bolile datorita propriettailor sale adaptogene.

Rhodiola Rosea poate fi considerata o planta antistresanta si imunoprotectiva unica, echilibrata, care creste sau reseteaza rezistenta impotriva bolilor, creste toleranta imunologica (capacitatea de a distinge „prietenii” de „dusmani”) si asigura „vigilenta” constanta a sistemului imunitar (imunitatea antitumorala).


Produsul Rhodiolin Calivita. Medicament si remediu natural antistres, face parte din gama de suplimente alimentare naturale CaliVita si se gaseste in Extracte din plante, sectiunea Suplimente.

Cui se recomanda Rhodiolin

Recomandari:

- persoanelor expuse unui stres intens in viata de zi cu zi.
- persoanelor supuse unui efort fizic sau mintal intens.
- persoanelor care doresc sa-si mentina nivelul general de energie si concentrare.
- persoanelor care doresc sa creasca rezistenta organismului lor.
- persoanelor care sufera de forme usoare de insomnie, pentru a le ajuta sa adoarma si sa se trezeasca cu usurinta.

Important:

Stiati ca plantele adaptogene sunt folosite de catre organism numai in cantitatea de care are acesta nevoie? Nici mai mult, nici mai putin! Datorita acestei caracteristici exceptionale, aceste plante, spre deosebire de medicamente, nu provoaca dependenta, nu au efecte adverse cunoscute, coopereaza bland cu organismul nostru si efectele lor raman la fel de puternice, chiar daca le luati perioade mai indelungate de timp, asa ca nu puteti deveni dependenti de ele.

Continut:

Rhodiola rosea concentrat 5:1(echivalent cu 500 mg pulbere), 5mg Zinc

Produse cu interes crescut