CaliVita

Super Soya Lecithin

Super Soya Lecithin Calivita. Lecitina de soia

Super Soya Lecithin

Pret 120.60 lei in stoc

Lecitina din soia ajuta la mentinerea grasimilor din sange si a circulatiei sanguine la un nivel normal si, in acelasi timp, protejeaza ficatul si contribuie la functionarea acestuia. Aceasta are o importanta extraordinara pentru stimularea prospetimii mentale, concentrarii si proceselor de invatare sau luptei impotriva declinului mental, dar este considerata si o substanta lipotropa (o substanta care descompune grasimile).

  • Administrare: 1-2 capsule gelatinoase pe zi dupa servirea meselor sau conform recomandarilor
  • Cantitate: 250 capsule gelatinoase

Lecitina de soia

Beneficii Super Soya Lecithin CaliVita?

In organism lecitina este produsa de ficat. Pana la 30-35 de ani organismul nostru produce o cantitate suficienta de lecitina, dar in procesul paralel de imbatranire, cantitatea de lecitina scade, de aceea este necesara completarea acesteia prin alimente si aditivi activi biologic.

Lecitina reduce nivelul de colesterol din sange si stimuleaza eliminarea acestuia din organism. Curata peretii vasculari si intareste un muschiul cardiac. Deoarece mancarea noastra, de regula, contine multe grasimi, lecitina este de neinlocuit pentru toata lumea. Este de ajutor mare pentru cei care sunt sensibili la schimbarile meteorologice, deoarece elimina meteosensibilitatea creierului.

Lecitina sustine culoarea sanatoasa a parului si elimina pierderea acestuia. Se aplica la prevenirea si tratarea eczemelor, a altor boli ale pielii. Aplicarea lor impreuna cu mierea imbunatateste munca creierului. Se aplica ca mijloace de tonifiere exclusiva de catre persoane cu varste inaintate si, de asemenea, de catre cei care testeaza uzura sau depresia sincera. 

La utilizare indelungata lecitina incetineste sau opreste formarea pietrelor biliare de origine colesterica.

Produsul Super Soya Lecithin Calivita. Lecitina de soia, face parte din gama de suplimente alimentare naturale CaliVita si se gaseste in Extracte din plante, sectiunea Suplimente.

Cui se recomanda Super Soya Lecithin

Recomandari:

- celor care doresc un ajutor pentru reducerea nivelului de colesterol.

- persoanelor care sufera de artrita.

- varstnicilor, pentru a-si pastra prospetimea mentala.

- sportivilor si persoanelor care efectueaza munci fizice grele, pentru a sustine sanatatea circulatiei si articulatiilor.

Important:

Lecitina este un component important al membranei celulare

Continut:

1200mg Lecitina de soia care contine: 180mg Fosfatidilcolina, 156mg Fosfatidiletanolamina, 120mg Fosfatidilinoziltol

Produse cu interes crescut