CaliVita

White Willow

White Willow, scoarta de salcie cu continut de acid salicilic

White Willow

Pret 57.20 lei in stoc

Ingredientul activ al scoartei de salcie, salicilul sau acidul salicilic, are efect ca acid acetilsalicilic, dupa ce este transformat in ficat si mai este cunoscut si ca ingredient principal al aspiriei. Acidul salicilic are un binecunoscut efect paliativ si antipiretic si previne formarea cheagurilor de sange. Folosirea adecvata a scoartei de salcie alba poate elimina efectele negative pe care anumite produse cu continut de acid salicilic le au asupra sistemului digestiv.

  • Administrare: de 6 ori pe zi, se iau cate 2-3 capsule, dar nu mai mult de 18 capsule pe zi.
  • Cantitate: 100 capsule

Beneficii White Willow CaliVita?

White Willow (Salux alba), in medicina nationala, este folosita din timpuri indelungate. Capacitatea sa de a reduce durerea si temperatura este cea mai cunoscuta, dar este aplicata si ca mijloc de intarire, precum si pentru curatarea sangelui. Poate fi aplicata in hemoragii interne, procese inflamatorii ale stomacului si intestinelor, reumatism, dureri articulare, inflamatii ale vezicii urinare, probleme cu ficatul, rinichi si inima. 

Contine acid salicilic, salicartina si alte substante (glicozide, tanin, acizi si enzime). Poate fi descrisa ca o aspirina naturala. Din salicilul continut in acesta, organismul produce acid salicilic, dar efectele sale secundare sunt mai putin evidente decat cele ale unui medicament cunoscut.

Se stie ca dozele mari de aspirina dauneaza sistemului digestiv si pot provoca varsaturi, diaree, sangerare, ulcere stomacale, precum si reactii alergice, poate duce chiar la surditate sau poate provoca boli ale sistemului respirator.

Salicilul, localizat in scoarta de salcie alba, spre deosebire de aspirina (acidul acetilsalicilic) functioneaza selectiv, prin urmare, la aplicarea sa apar doar ocazional mici probleme in functionarea unei cai gastroenterice. Salicilul, care trece printr-o cale gastroenterica, produce, in primul rand, o influenta pozitiva asupra ficatului.

Produsul White Willow, scoarta de salcie cu continut de acid salicilic, face parte din gama de suplimente alimentare naturale CaliVita si se gaseste in Extracte din plante, sectiunea Suplimente.

Cui se recomanda White Willow

Recomandari:

- persoanele care se asteapta la medicatii eficiente fara efecte secundare.

- persoanele care urmeaza un tratament pentru artrita, ca adjuvant.

- persoanele care doresc sa ajute la prevenirea trombozei, deoarece ingredientul activ din scoarta de salcie alba, acidul salicilic, reduce riscul de formare a cheagurilor de sange

Important:

Respectati cu strictete dozele recomandate. Produsul nu trebuie administrat copiilor sau adolescentilor sau persoanelor in cazul caarora nu se recomanda administrarea de preparate ce contin acid salicilic. Folosirea sa trebuie evitata in timpul sarcinii si alaptarii.

Continut:

400mg Scoarta de salcie alba

Produse cu interes crescut