CaliVita

ImmunAid

ImmunAid CaliVita pentru stimularea sistemului imunitar

ImmunAid

Pret 144.10 lei in stoc

ImmunAid este un complex din plante si minerale unde puterea plantei gheara matei, folosita de secole, a fost asociata cu zincul. Gheara matei creste productia de celule cu rol imunitar, pregatind astfel corpul pentru a rezista impotriva agentilor patogeni. Efectul plantei este sustinut de prezenta zincului organic, care la randu-i stimuleaza functionarea normala a sistemului imunitar. Ambele ingrediente active au efecte antioxidante, astfel ca pot asigura protectia nu doar impotriva atacurilor externe, ci si impotriva celor ce vin din interiorul corpului.

  • Administrare: 3x1 capsula pe zi sau dupa recomandari
  • Cantitate: 180 tablete

Pentru o protectie eficienta si permanenta in perioadele cand sunt frecvente imbolnavirile.

Beneficii ImmunAid CaliVita?

Medicamentele derivate din planta Uncaria Tomentosa (Gheara de pisica), au proprietati antioxidante, antiinflamatoare, anticancerigene puternice. Lucrand la nivelul imunitatii celulare, aceasta planta are cele mai puternice proprietati imunomodulatoare si are, de asemenea, efect antiviral, antibacterian, antifungic. Conform proprietatilor sale antioxidante, se afla alaturi de astfel de mijloace dietetice cunoscute, precum ehinacea, eleutherococcus, ginseng.

Are efect benefic asupra bolilor de vindecare asociate cu acumularea de substante toxice in intestine: colita, gastrita, disbiozie, ulcere, hemoroizi. Avantajul unic al ghearei matei este ca atunci cand se produce detoxifierea tractului gastrointestinal nu distruge flora „prietenoasa”, ci contribuie adesea la recuperarea ei.

Zincul intareste actiunea imunomodulatoare si antioxidanta si este esential pentru functionarea sanatoasa a tuturor celulelor. Efectele deficitului de zinc sunt adenomul de prostata la barbati, tulburari mentale, boli de inima, vindecarea deficitara a ranilor, cataracta, pierderea auzului, pierderea gustului si a sistemului olfactiv, osteoporoza, digestie precara, numeroase simptome ale dezechilibrului glicemiei, oboseala si perturbarea sistemului imunitar.

Acest supliment curata intestinele, activeaza functiile limfocitelor T si ale macrofagelor, functioneaza ca mijloc antioxidant si antiinflamatoar. Este util la infectii cu virus, la artrite, cancer, diverse tumori, ulcere, colita, constipatie, diaree, ciroza hepatica, diverse intoxicatii, hemoroizi, reactii alergice, infectii parazite, herpes, gripa, diabet, tromboflebite, varikoze, sindrom premenstrual, prostata, hipoglicemie. Poate fi aplicat in stari imunodeficiente si boli autoimune, cum ar fi lupus eritematos, sindrom de oboseala cronica.

Produsul ImmunAid CaliVita pentru stimularea sistemului imunitar, face parte din gama de suplimente alimentare naturale CaliVita si se gaseste in Imunitate, sectiunea Suplimente.

Cui se recomanda ImmunAid

Recomandari:

- persoanelor care doresc o protectie eficienta si permanenta in perioadele in care sunt frecvente imbolnavirile.

- persoanelor care urmeaza tratamente pentru inflamatii artritice, ca adjuvant.

Important:

Nu se recomanda in perioadele de sarcina si alaptare. In cazul unei boli a sistemului digestiv si in alte situatii incerte, cereti sfatul medicului. Nu este recomandata administrarea produselor continand gheara matei in paralel cu o medicatie imunosupresoare.

Continut:

400mg Pulbere de gheara matei (Uncaria tomentosa), 6mg Zinc (gluconat)