CaliVita

VirAgo

VirAgo, complex pentru stimularea sistemului imunitar

VirAgo

Pret 120.60 lei in stoc

VirAgo este un preparat complex, toate ingredientele sale stimuland functionarea sanatoasa a sistemului imunitar. Oleuropeina, care se gaseste in pretiosul extract de frunze de maslin, este o substanta cu efecte antimicrobiene, anti-inflamatorii si antioxidante si este excelent completata de lizina, un aminoacid care inhiba multiplicarea virusurilor. Echinacea este o planta pe care oamenii o folosesc de multa vreme pentru a lupta impotriva agentilor patogeni. Gheara matei, in combinatie cu zinc, s-a dovedit a avea efect de stimulare a functionarii sistemului imunitar.

  • Administrare: 3x1 tableta pe zi sau dupa recomandari
  • Cantitate: 90 tablete

Complex pentru stimularea sistemului imunitar

Beneficii VirAgo CaliVita?

Rolul principal in mentinerea protectiei impotriva diferitelor boli il are sistemul imunitar. Sfera sa de protectie se extinde asupra intregului organism in ansamblu. Un sistem imunitar slabit este privat de capacitatea naturala de auto-protectie.

Slabirea imunitatii este prezenta in diferite boli: raceli frecvente, flusuri, bronsite, o susceptibilitate la infectii bacteriene, virusi, pneumonie, infectii ale tractului urinar, zoster (Herpes), reumatism, boli alergice, boli autoimune si tumori maligne.

Imunitatea, precum si forta si capacitatea corpului nostru de a se autoapara si de a se auto-trata, cere periodic nevoia de intarire. Suplimentul Virago contine ierburi curative care, pe de o parte, favorizeaza functionarea normala a sistemului imunitar, iar pe de alta parte, contine substante antibacteriene si antivirale cu actiune antifungica si antiparazitara, actiune antialergica, antireumatica si antimutagena.

In plus, componentele medicamentului sunt bogate cu antioxidanti, proteine si fibre, precum si o gama larga de vitamine, oligoelemente si minerale. Lizina, zincul si vitamina C continute deĀ  Virago coopereaza eficient impotriva posibilelor dezvoltari de neoplasme patologice si celule canceroase.

Utilizarea Virago intareste rezistenta generala a organismului fata de boli, inclusiv epidemii cu virus.

Produsul VirAgo, complex pentru stimularea sistemului imunitar, face parte din gama de suplimente alimentare naturale CaliVita si se gaseste in Imunitate, sectiunea Suplimente.

Cui se recomanda VirAgo

Recomandari:

- persoanelor care sunt expuse frecvent situatiilor in care sistemul imunitar are nevoie de ajutor.
- celor care cauta o protectie imunitara mai complexa.
- persoanelor care doresc sa-si pregateasca sistemul imunitar sub forma unei cure urmate in lunile de toamna

Important:

Nu se recomanda in timpul sarcinii sau alaptarii. In cazul unei boli digestive sau incertitudini legate de anumite boli, cereti sfatul medicului. Nu se recomanda folosirea plantei gheara matei impreuna cu o medicatie imunosupresoare.